Vraag & Antwoord

Anders (software)

[iTunes] Hoe krijg ik iTunes 5.0.1. in het Engels??

Anoniem
Ronaldotjuh
1 antwoord
 • Ik heb een probleem met iTunes.

  Ik heb deze enkele maanden geleden voor het eerst geinstalleerd (juli) door versie 4.9 te downloaden van de ENGELSE Apple site. iTunes was volledig Engels, en dit vind ik fijn.
  Vandaag wilde ik echter de laatste versie van iTunes erop zetten, dus heb ik de laatste versie van iTunes (5.0.1) gedownload, van de Engelse Apple site ook, maar zodra ik deze installeer is iTunes Nederlands :-?
  Zelfs het helemaal verwijderen van iTunes en opnieuw installeren werkt niet. Ik heb iTunes een aantal malen gedownload, gewoon via download, maar ook bij de Nederlandse Apple site heb ik iTunes downloaden aangeklikt, en toen onder in, waar je uit andere talen kon kiezen voor Engels gekozen. Ook nadat ik deze heb geinstalleerd was iTunes nog steeds Nederlands.
  Ik heb vervolgens iTunes gedeinstalleerd, bij het Configuratiescherm (Bij 'Tekstservices en Invoertalen') mijn taal naar Engels (Verenigde Staten) gezet. Ook dit hielp niet bij het opnieuw installeren van iTunes.
  In iTunes zelf kan ik ook nergens een optie vinden om van taal te veranderen, en ik wil toch wel graag de Engelse iTunes, want daar ben ik helemaal aan gewend, en dit leest ook prettiger.
  Ik heb wel de Nederlandse Windows XP Home (Service Pack 2), omdat deze bij mijn pc zat (Qmotion) en ik geen geld heb om de Engelse Windows XP te kopen.

  Weet iemand hoe ik mijn iTunes versie 5.0.1. in het Engels geinstalleerd kan krijgen??

  P.S. Bij de installatie kies ik altijd voor Engels, bij het kiezen van de taal van de installatie wizard…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.