Vraag & Antwoord

Anders (software)

Powerpoint dowloaden?

Anoniem
Sander_e_s
4 antwoorden
  • Ik moet eenmalig een powerpointpresentatie maken. Is het mogelijk om powerpoint ergens te dowloaden? (aangezien ik het niet voor die ene keer wil aanschaffen)
  • Powerpoint is niet gratis te downloaden. Moet het pers se power point zijn? Bij open office zit ook een presentatieprogramma (iig bij de beta van versie 2.0), en dat is wel gratis.

    http://www.openoffice.org/
  • Kan Powerpoint dat dan ook lezen? Want hij zegt dat hij het eenmalig moet maken, dus zal wel voor school/bedrijf zijn, waar ze dan vaak geen OOo hebben.
  • Ik heb de proef op de som genomen. Een bestaand ppt document gopend in openoffice, geconverteerd naar het corresponderend openoffice formaat, dit terug geconverteerd in openoffice naar ppt formaat en toen geopend in powerpoint. Het resultaat is niet onaardig maar verschilt toch op storende wijze van het origineel. In powerpoint heb je de optie je slide show in te pakken met een powerpoint viewer er bij. Dat alles op een CD gebrand geeft je een complete slideshow waarbij je geen programma meer nodig hebt. Als openoffice ook zoiets heeft ben je er.
    in ieder geval kun je converteren naar pdf en die dan slide na slide vertonen. Maar ook dat gaat niet vioor 100% goed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.