Vraag & Antwoord

Anders (software)

simpel dvd programma

Anoniem
jwspruyt
6 antwoorden
 • hallo,

  ik zoek een programmatje dat heel simpel dvd'tjes kan afspelen. Ik heb nu powerdvd maar heb het idee dat er een instelling verkeerd staat waardoor het geluid achter loopt op het beeld. Het kan ook dat mijn pc te sloom is (p2 350mhz) maar hij heeft het altijd gedaan. Wie helpt mij??
 • Met PowerDVD heb je wel een goed programma te pakken!

  Probeer Media Player Classic eens. ( www.sourceforge.net )
 • dankje wel ga het gelijk proberen!!! :lol:

  edit: hmm tijdens de reclame van de film gaat het goed maar zodra de film zelf begint gaat het fout. Ik denk dat ik er maar is een keer opnieuw windows op moet zetten, zou wel erg veel rotzooi op staan.
 • deze zijn ook goed .
  bsplayer vlcplayer
 • Nou, een dvd-tje kijken op een Pentium II 350 is héél krap hoor, hoeveel geheugen heb je? Of heb je soms nog zo'n (ouderwetse) acceleratiekaart in je pc zitten. Ik had namelijk ook eerst zo'n computer, en een dvd kijken ging niet :cry: Omdat een snellere processor toen heel duur was heb ik zo'n acceleratiekaart gekocht waarmee het dan wel ging. Ook de versie van PowerDVD is van belang, nieuwere versies (vooral vanaf v3) lusten heel wat meer van je computer.

  Je zegt verder dat je computer het altijd wel gedaan heeft, dat zou kunnen wijzen op een vervuild systeem, Windows loopt op een gegeven moment een beetje vol met allerlei zaken waardoor je systeem steeds trager wordt. Een uitgebreide schoonmaak zou dan nog wel eens kunnen helpen.
 • oke dat wordt dan denk ik een schone installatie van windows 98. Ik heb dr btw 320 mb geheugen inzitten maar hij ziet 192mb. Hij heeft het ook met 64 mb gedaan. Heel gek eigenlijk maar ik zal er een keer opnieuw windows 98 opzetten. Eerst maar is de computer van me zusje. 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.