Vraag & Antwoord

Anders (software)

Houttexture toepassen op een stuk tekst ipv tekstkleur

7 antwoorden
  • Is het moegelijk om de letters van een stuk tekst een houttexture te geven, ipv een tekstkleur? Zo ja, hoe? Kan je die texture maken uit een gewone afbeelding van hout? Die moet dan namelijk nog eerst gezocht worden. De tekst mag eventueel een afbeelding worden, is misschien wel handiger aangezien het op een website komt te staan.
  • Met een grafisch programma moet dat geen probleem zijn. XaraX moet het volgens mij bijvoorbeeld wel kunnen.
  • Ga ik naar kijken, freeware gaat zeker niet lukken? Volgens mij moeten die logo's wel in een keer gemaakt kunnen worden, maar die 15 dagen zijn wel erg kort, dan heb je weinig speling als je het eenmaal hebt geinstalleerd. Met kan het toevallig ook met Photoshop, Illustrator of Indesign. Photoshop heb ik zelf, die andere twee kan ik wel bij iemand gebruiken.
  • Je kunt eens kijken naar Gimp, zou het best eens in kunnen zitten. Of het grafische deel van OpenOffice. XaraX kun je als trial downloaden, moet het voor één keer ook wel mee kunnen.
  • En wat betreft Photoshop, Illustrator en InDesign? Dat je van XaraX een trial kan downloaden weet ik, dat zei ik zelf ook al. Allen wordt het dan erg kortdag als je het eenmaal hebt geinstalleerd. Daarom het liefst of freeware of als het kan één van de hierboven genoemde programma's.
  • Met photoshop of illustrator moet het beslist kunnen. Maar dat is nou niet bepaald freeware. :)
  • [quote:7816ebf461="gerben"]Met photoshop of illustrator moet het beslist kunnen. Maar dat is nou niet bepaald freeware. :)[/quote:7816ebf461] Nee, maar die heb ik al tot m'n beschikking min of meer, zoals ik eerder al gezegd had.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.