Vraag & Antwoord

Anders (software)

Welke DivX om films te bekijken?

6 antwoorden
  • Een nichtje van me komt aan met de vraag welke DivX ze moet hebben om bepaalde filmpjes te kunnen bekijken. Ik ben een totale leek op dit gebied, weet wel dat er een of ander pakket moet zijn maar heb daar zelf dus geen ervaring mee. Kan iemand vertellen wat een eenvoudig, afdoende en betrouwbaar 'pakket' is, zonder allerlei spyware of andere rommel? Bij voorbaar dank :) !
  • Je kunt bijvoorbeeld [url=http://www.free-codecs.com/reviews/Codec_Pack_All_in_1.htm]Codec Pack All in 1[/url] of [url=http://sourceforge.net/projects/ffdshow]ffdshow[/url] gebruiken.
  • Bedankt JBS, ik heb het doorgegeven (en de links in m'n bookmarks gezet, want dit hoor je eigenlijk wel te weten :wink: )
  • Als je een gratis programma wil dat elk videoformaat kan afspelen raad ik je VLC-player aan. Is een robuust programma wat "alles" afspeelt maar ziet er niet zo gelikt uit, ik ben nog geen video-formaat tegen gekomen dat ie niet afspeelt. Het programma werkt echt perfect. [url=http://www.videolan.org/mirror.php?mirror=http://130.89.175.1/pub/software/videolan/&file=vlc/0.8.2/win32/vlc-0.8.2-win32.zip] Klik hier voor directe download.[/url]
  • Lijkt me een goeie! Bedankt voor de tip, geef ik ook door!
  • De gratis versie van bsplayer is ook goed

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.