Vraag & Antwoord

Anders (software)

meerdere problemen

Anoniem
0126165
11 antwoorden
 • Meerdere problemen,

  Als ik [b:fb987d4ae2]Incredimail[/b:fb987d4ae2] geinstalleerd heb, ga daarna met het programma [b:fb987d4ae2]JV16[/b:fb987d4ae2] het register en loze bestanden opruimen, werkt het niet meer, (ik heb het idee dat hij de bestanden die in de Temp-file staan, nog steeds gebruikt), dan moet ik [b:fb987d4ae2]Incredimail[/b:fb987d4ae2] opnieuw weer installeren, is er een oplossing, ik heb het maar verwijderd, altijd weer opnieuw installeren is niet leuk meer.

  Ik heb een problemen met Firefox, als ik bankieren wil (rabobank) daar hij steeds zegt niet te vinden. na 3 keer klikken, vind hij het toch, maar een rekening overmaken dan werkt niet.

  Dan nog een vraag, is er een programma's dat op de zelfde manier als [b:fb987d4ae2]totaal commander[/b:fb987d4ae2] werkt, maar dan met zichbare beelden, zoals [b:fb987d4ae2]ADCsee[/b:fb987d4ae2], nu open ik ADCsee twee keer, om zo van het ene naar de andere schijf/map te kunnen copieren/verplaatsen, dit werk wat omslachtig.

  alvast hartelijk dank

  gr Henk
 • JV16 niet meer gebruiken? Ik heb sowieso een pesthekel aan registry cleaners. Voor je het weet help je je windows installatie om zeep.

  Lees dit eens door: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=152021

  In total commander kun je thumbnails en volledige plaatjes laten weergeven. In ieder geval in versie 6.53. Wil je nog meer opties, kijk dan eens naar directory opus.
 • Hallo Gerben

  net de koffie op, of daar al een antwoord, dank.
  maar jv16 gebruik ik al jaren, nog nooit problemen mee gehad, alleen bij incredimail, want als ik een programma verwijderd, laat ik altijd het register met JV16 opschonen, wat hij nog vind dat is soms heel veel, dus ik ben daar best heel tevreden over. Dan maar geen Inredimail gebruiken.

  ja ik moet maar een nieuwere versie van Totaal commander, want ik heb versie 6.03 nog, dan maar een nieuwere versie aanschaffen. vind het een heel fijn programma.

  de andere link waarmee je mij naar toe verwijst zal ik nog goed doorlezen, kom ik er niet uit dan hoor je nog van mij.

  tevens heb ik nog een vraag, is het normaal, als je pc opgestart is(direckt daarna) en ik open een bv. Word. in ga via open om mijn doc op te halen, dan moet ik 6 minuten wachten want hij zegt dat hij op zoek is naar de server, daarna heb ik geen last meer.
  Na elke nieuwe installatie, niets aan de hand en dan is het in eens.
  ik weet niet waar ik het zoeken moet, maar is zeer irritant. Pentium 4, 2.4 GHz en 1024 MB geheugen

  Henk
 • Lees dit eens door: http://www.tweakxp.com/Article37934.aspx
 • Hallo Gerben

  Bedankt voor je tips vanwege bankieren, werkt nu al een stuk beter.
  ik heb een trail versie gedownload van Total Commander, ja dat is wat ik zocht, dus nu kopen dat programma,

  na die andere link over dat lang wachten met openen van een document bij direct naar een de opstart van de pc, dit heb ik gecopieerd, maar aangezien mijn engels niet al te best is zal ik iemand moeten vinden die dit voor mij kan vertalen.

  maar hoop dat ik er uit kan komen.

  groeten Henk
 • Het belangrijkste wat daarin staat is dat je deze registry key moet deleten.
  HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/RemoteComputer/NameSpace/{D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}
 • Hallo Gerben

  Wat ben ik je dankbaar, jij bent de eerste die mij hiermee uit de brand helpt, dit had ik al een poosje geleden hier op dit forum neergelegd, misschien niet goed begrepen, geen reactie opgehad. ik heb zelf een mailtje naar Hcc gestuurd nooit een antwoord op gekregen.


  Dan kom jij met de oplossing, gelijk de sleutel verwijderd opnieuw opgestart, was gelijk goed. je maakt mij hier heel erg blij mee, niet meer wachten voor dat je kunt beginnen, of wat je maar opent wil.

  Nogmaals heel hartelijk dank

  groeten Henk
 • [quote:168b5bd9a7="0126165"]Meerdere problemen,

  Als ik [b:168b5bd9a7]Incredimail[/b:168b5bd9a7] geinstalleerd heb, ga daarna met het programma [b:168b5bd9a7]JV16[/b:168b5bd9a7] het register en loze bestanden opruimen, werkt het niet meer, (ik heb het idee dat hij de bestanden die in de Temp-file staan, nog steeds gebruikt), dan moet ik [b:168b5bd9a7]Incredimail[/b:168b5bd9a7] opnieuw weer installeren, is er een oplossing, ik heb het maar verwijderd, altijd weer opnieuw installeren is niet leuk meer.

  Ik heb een problemen met Firefox, als ik bankieren wil (rabobank) daar hij steeds zegt niet te vinden. na 3 keer klikken, vind hij het toch, maar een rekening overmaken dan werkt niet.

  Dan nog een vraag, is er een programma's dat op de zelfde manier als [b:168b5bd9a7]totaal commander[/b:168b5bd9a7] werkt, maar dan met zichbare beelden, zoals [b:168b5bd9a7]ADCsee[/b:168b5bd9a7], nu open ik ADCsee twee keer, om zo van het ene naar de andere schijf/map te kunnen copieren/verplaatsen, dit werk wat omslachtig.

  alvast hartelijk dank

  gr Henk[/quote:168b5bd9a7]

  hi Henk,
  Ik herken het jv16 probleem en wist ook niet wat te doen.
  Heb toen jv alles schoon laten maken, daarna incredimail er weer op gezet, toen alles weer schoon laten maken met jv, wat hij toen vond laten verwijderen op naam van incredimail. en die via backup van jv weer terug gezet, dan werkt incredimail. Dus als ik jv gebruik haal ik alles weg, ga voordat ik afsluit naar backup, zet incredimail terug en het is weer klaar. Ik dacht ik zeg het maar even dit omdat je het een fijn progje vind en je het toch kunt gebruiken.gr Hans
 • Hallo Hans

  Ja dat ik er zelf niet opgekomen bent, is wel eens goed dat je zoiets in de kring(forum) gooit, zo zie je maar, er komt wel iemand die dat erkend, heel hartelijk dank, dat is zeker een goede tip.

  Zal er vaker gebruik van maken, soms denk ik moet je niet doen, komt zo dom over, maar trek mij er nu niets meer van aan, een probleem melden die hap, ik heb nu al hele goede tips mogen ontvangen.

  gr Henk
 • Hallo

  de vraag is nog steeds zie Quote,

  [quote:ebeff5d57e]tevens heb ik nog een vraag, is het normaal, als je pc opgestart is(direckt daarna) en ik open een bv. Word. in ga via open om mijn doc op te halen, dan moet ik 6 minuten wachten want hij zegt dat hij op zoek is naar de server, daarna heb ik geen last meer.
  Na elke nieuwe installatie, niets aan de hand en dan is het in eens.
  ik weet niet waar ik het zoeken moet, maar is zeer irritant. Pentium 4, 2.4 GHz en 1024 MB geheugen [/quote:ebeff5d57e]
  toen was er een oplossing door een regel uit het register te verwijderen, maar na een dikke week was dit probleem er weer, terwijl die regel er wel uit is, dus dat heeft niet erg veel geholpen.
  Ik heb zelf via start, uitvoeren, msconfig ingetikt te hebben, zag ik in het tablad `Services` en het tapblad, `Opstarten` verscheidende programma´s die opgestart worden, ik heb er al wat uit gevinkt, (werkte nog niet) volgens mij mogen er nog wel meer uitgezet worden, maar weet niet welke.

  Nog een probleem, dat is als ik via start naar zoeken ga dan zie ik het hondje en voor de rest is het een blauwleeg vak. Dus geen opdracht regel om je zoekopdracht in te geven.

  Dit alles is ter verduideling te vinden op deze site door schermafbeeldings te maken http://www.henkjanboer.nl/dezecomputer/Index.htm

  Hopende dat ik duidelijk genoeg ben

  Henk
 • Heb je ook grotere schermafdrukken, kan nu moeilijk zien wat staat ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.