Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook agenda synchroniseren

Anoniem
Venzent
6 antwoorden
 • De laptop van mijn vrouw en mijn pc zijn via lan met elkaar verbonden. We maken beiden gebruik van Outlook voor e-mail, adressen enz. Ik heb een vraag over het synchroniseren van de agenda.
  Op dit moment maak ik de agenda's gelijk door een keer in de 3 a 4 dagen de gegevens kruiselings te exporteren/importeren. Dit is erg veel werk vooral door de noodzaak om te controleren op dubbele data.
  Ik weet dat er professionele programma's zijn om die agendasynchronisatie te doen maar kent iemand niet een (liefst free-ware) programma hiervoor?
  We gebruiken beide Windows XP met office 2000.
 • Er word hier bij de Rabobank gebruik gemaakt van HotSync. Misschien iets voor jou?
 • ik las hier dat een gebruiker het had gedaan door een yahoo account te nemen… schijnt dat je dan ook agenda kan uploaden naar internet.. vervolgens op de andere pc sync je die gegevens weer. Zelf geen ervaring mee maar als je de zoekfunctie van het forum gebruikt kom je vast vergelijkbare problemen tegen!
 • Ik heb al enige tijd op internet gezocht maar er zijn tientallen programma's om mail en contactpersonen te synchroniseren. Tot nu toe heb ik niets gevonden over het syncen van agenda.
  Ook het C!T forum geeft geen antwoord
 • is dit iets?
  http://www.slipstick.com/outlook/sync.htm
 • [quote:d5bb8ac0eb]Ik heb al enige tijd op internet gezocht maar er zijn tientallen programma's om mail en contactpersonen te synchroniseren. Tot nu toe heb ik niets gevonden over het syncen van agenda.
  Ook het C!T forum geeft geen antwoord[/quote:d5bb8ac0eb]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.