Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Volgorde van openen in MS word 2003

Fiedelke
2 antwoorden
 • Als ik in Word bestanden opsla in de vorm van pag1, pag2, pag3 enz., en ik selecteer deze vervolgens om te openen, dan wordt bijv. pag10 het eerste getoond, dan pag9. enz. Is er een mogelijkheid om bij het openen te beginnen bij pag1?
 • Hij begint met openen juist bij pag1 en hij eindigt met pag10, waardoor je die voor je ziet. In omgekeerde volgorde openen kun je niet instellen. Je kan in je taakbalk 10 keer klikken van 10 tot 1, dan staan ze in de "juiste" volgorde. Als je er vaak behoefte aan hebt, kun je dat laatste ook met een eenvoudig macrootje doen:
  [code:1:a8c506d33e]
  Sub ArrangeWindowsToOpenSequence()
  For i = Windows.Count - 1 To 1 Step -1
  Windows(i).Activate
  Next i
  End Sub
  [/code:1:a8c506d33e]
  (Macro opslaan in normal.dot, knopje op Standaard-werkbalk maken…)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.