Vraag & Antwoord

Anders (software)

norton ghost 9,big problem

9 antwoorden
  • Hallo, Het is voor het eerst dat ik dit programma gebruikt en nu al big problems. Ik heb dus een backup gemaakt van schijf c(zit xp erop), heb tevens een andere hd met 2 partities,d en e. Heb ik hem dus uitgeprobeerd of de backup goed was en nu heb ik aleen een c schijf van 160gb en de bestanden van 2e hd zijn allemaal weg. Wat heb ik nu gedaan en kan ik dit weer terug zetten naar mijn oude config. Samenvatting: 1e hd c: xp, 40gb 2e hd d: ,e:, 120gb Backup gedaan van c schijf 1hd van 160 gb c: Nu werkt internet nie en weet nie wat nog meer. Wat nu?
  • Het is toch zo dat de data op de hardeschijf door het terugzetten van een image overschreven wordt? Dat je trouwens nu één schijf van 160GB hebt lijkt me sterk, je zegt namelijk dat de ene 120GB en de andere 40GB is.
  • [quote:897a49c431="JBS"]Het is toch zo dat de data op de hardeschijf door het terugzetten van een image overschreven wordt? Dat je trouwens nu één schijf van 160GB hebt lijkt me sterk, je zegt namelijk dat de ene 120GB en de andere 40GB is.[/quote:897a49c431] idd dit begreep ik ook niet helemaal. Lijkt met nu dat de hardeschijf van 120 gig nu opeens 40 gig is geworden omdat je waarschijnlijk de locatie tabel van de hdd hebt aangepast aan de oude C:\ partitie op hdd nr 1. De files die je hebt overschreven kan je met recovery proggies wel terughalen volgens mij. Maar de meeste die goed zijn moet je betalen, volgens mij.
  • Ja klopt ik heb maar 1 hd ,opgedeeld in 3 partities :lol: Maar ben nu dus de bestanden van 2e en 3e partities kwijt. Kan ik nu nie alles wwer terug zetten zoals het was met 3 partities? + bestanden
  • over welke recovery proggies praten we dan over??
  • [quote:12df9207c8="charlyS"]Ja klopt ik heb maar 1 hd ,opgedeeld in 3 partities :lol: [/quote:12df9207c8]Dan heb je dus geen 1ste en 2de hardeschijf zoals je eerder zei. [quote:12df9207c8="charlyS"] Maar ben nu dus de bestanden van 2e en 3e partities kwijt. Kan ik nu nie alles wwer terug zetten zoals het was met 3 partities? + bestanden[/quote:12df9207c8]Zo makkelijk is het helaas niet. Je zult met recovery software aan de gang meten...
  • welke recovery software dan?
  • Hier vindt je gratis recovery tools: http://www.snapfiles.com/freeware/system/fwdatarecovery.html PC Inspector is één van de beste.
  • Ok, ik heb pc inspector gebruikt en zie gelukkig mijn bestanden weer :D Maar kan hem nu nie terugzetten naar de d of e schijf, die bestaat nu nie meer, kan ik nu een partitie erbij maken en hoe doe ik dat zonder dat de c-schijf geformateerd wordt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.