Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox - vorige sessies.

Anoniem
Pinky & The Brain
4 antwoorden
 • Hallo,

  Misschien een beetje een vreemde vraag, maar is het in firefox mogelijk om een bepaald aantal tabs gelijk te openen bij het starten ?
  Zo zou ik bijvoorbeeld graag wanneer ik firefox start gelijk 4 tabs laten openen met b.v. google, mail, niews, etc.
  Ik heb al gezocht, maar volgens mij ondersteund firefox dit standaard niet.

  Is er toch een mogelijkheid om dit in firefox te krijgen of kan ik beter terug naar opera ?
 • Bladwijzers CrtlD daar kun je kiezen. Als je daar Bladwijzerwerkbalk kiezen en komt de tab onder je grijze balk onder de pijlen met terug etc te staan
 • [quote:f74edb8c5a="Anjo"]Bladwijzers CrtlD daar kun je kiezen. Als je daar Bladwijzerwerkbalk kiezen en komt de tab onder je grijze balk onder de pijlen met terug etc te staan[/quote:f74edb8c5a]
  Dit is eigelijk niet wat ik voor ogen had …

  Wanneer je opera start (mits zo geconfigureerd) dan opent hij de pagina's automatisch welke je open had staan toen je afsloot.
  Ook kun je 'sessies' opslaan en opera met een vooringestelde sessie laten starten, dan worden de pagina's geopend van toen je de sessie maakte.

  Is dit in firefox mogelijk ?
 • Wanneer u in Mozilla Firefox kiest voor Extra >> Opties >> Algemeen zult u in de sectie 'Startpagina' zien dat daar het woord 'Locatie(s):' staat. Natuurlijk is dat geen tikfout van de vertalers want Mozilla Firefox biedt u de mogelijkheid om op die plek meerdere startpagina's in te vullen.

  U dient dan wel de verwijzingen naar die startpagina's van elkaar te scheiden met behulp van het pipe-symbool ("|") dat op elk toetsenbord te vinden is.

  Heeft u meerdere startpagina's ingevuld, dan zullen deze telkens wanneer u Mozilla Firefox start, in tabbladen worden geladen. Dat laden in tabbladen zal ook gebeuren wanneer u in de werkbalk op de knop Startpagina klikt.


  Heeft u meerdere tabbladen geopend, dan kunt u deze verzameling geopende tabbladen in Mozilla Firefox opslaan als één bladwijzer. Het grote voordeel is dat u dan later met het selecteren van een enkele bladwijzer meerdere tabbladen gelijktijdig kunt openen.

  Op die manier kunt u leuke setjes tabbladen samenstellen waarbij elk setje dan gevuld wordt met websites die een gemeenschappelijk interessegebied hebben.

  Om een verzameling geopende tabbladen op te slaan als één bladwijzer dient u de volgende handelingen even uit te voeren:
  • Open alle tabbladen waarvan u één bladwijzer wilt maken
  • Druk vervolgens op Control+D
  • In het scherm Bladwijzer toevoegen geeft u de nieuwe bladwijzer een duidelijke naam
  • Vervolgens plaatst u een vinkje voor de optie Bladwijzers van alle tabbladen maken in een map

  is dit ongeveer wat je bedoeld??

  gr okkelo

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.