Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook

4 antwoorden
  • howdy.. is er een manier om er voor te zorgen dat je in outlook express van een bepaalt persoon geen e-mail meer ontvangt? bv doormiddel van IP blokkering of zo?
  • Rechtstreeks antwoord op de vraag: Dat blokkeren gaat als volgt. Klik het mailtje aan dat je wilt blokkeren. Klik vervolgens op "Bericht" (Message) en dan op: "Afzender blokkeren" (Block Sender). Maar als het de bedoeling is om een rasechte professionele spammer te blokkeren, dan ga je hier niet ver mee lopen vrees ik.
  • ja.. da's een hele simpele he.. ware het niet dat het bericht dan gewoon in je prullenbak komt. wat ik wil is dat de zender een mail krijgt waarin vermeld staat dat het mailen naar dat adres niet mogenlijk is. ik kan ook instellen terug reageren met een tekst. volledig automatisch... maar dat bedoel ik ook niet.
  • Open het bericht van de betreffende afzender, kies bovenin "Bericht/Regel maken op basis van bericht", in het dan verschijnende venster staat bovenin al het juiste vinkje en onderin het betreffende mailadres. Zet in het middelste veld een vinkje bij "Niet van de server downloaden" en geef de regel onderaan een naam en klik op "OK". Doe vervolgens nogmaals precies hetzelfde als hierboven maar zet het vinkje dan bij "Verwijderen van de server" en geef opnieuw een (andere) naam op voor de regel. Berichten van de betreffende afzender worden voortaan niet meer gedownload en blijven door de tweede regel ook niet eeuwig op de mailserver van je provider staan. Maar [b:613b6b1537]Decomp[/b:613b6b1537] heeft gelijk, een "beroeps"spammer hou je hier echt niet mee tegen. Gr, Jim

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.