Vraag & Antwoord

Anders (software)

PC "onderhoud" software

10 antwoorden
  • Even een vraagje hierover. Ik heb de volgende (Engelstalige) up to date software: is dit voldoende, ontbreekt er iets of zijn er misschien betere om je PC te beveiligen en onderhouden? Avast! antivirus scanner CCLeaner CWShredder EasyCleaner Hijack This Lavasoft Ad-Aware Prefetch-clean Spybot Search & Destroy
  • Ik zie er geen firewall tussenstaan. Misschien verstandig om hier ook eens naar te kijken. ZoneAlarm heeft bijvoorbeeld een gratis versie.
  • Op het gebied van onderhoud is Diskeeper Pro misschien leuk.
  • [quote:efc5ad925d="JBS"]Ik zie er geen firewall tussenstaan....[/quote:efc5ad925d] Bij Windows XP Security Center staat Windows Firewall op "On". Voldoende of niet?
  • De Windows firewall controleert enkel het inkomende verkeer, iets wat stiekem wil buitengeraken wordt ongemoeid gelaten. De gratis versie van Zonealarm is inderdaad een goede oplossing.
  • CCLeaner CWShredder EasyCleaner Hijack This Lavasoft Ad-Aware Prefetch-clean Spybot Search & Destroy. voor die bende heb je maar een progg nodig. spy sweeper van webroot
  • Ik zie in jullie rijtje 'Prefetch clean' staan. Nu vraag ik mij af doet dit programmaatje meer dan dat ik eens in de zoveel tijd handmatig de Prefetch map leegmaak? R.
  • [quote:689a35fddc="Eddy X"]De Windows firewall controleert enkel het inkomende verkeer, iets wat stiekem wil buitengeraken wordt ongemoeid gelaten.......[/quote:689a35fddc] En als ik het goed heb begrepen, is dat ook het geval met de hardware-firewall in routers. Dus ook daar is zeker een software firewall niet overbodig.
  • [quote:48f88880a3="Robertnl"]Ik zie in jullie rijtje 'Prefetch clean' staan. Nu vraag ik mij af doet dit programmaatje meer dan dat ik eens in de zoveel tijd handmatig de Prefetch map leegmaak? R.[/quote:48f88880a3] Alleen bestanden verwijderen die langer dan een week niet gebruikt is. Ook de .ini bestand laten staan.! Prefetch is goed zodat programma sneller opstarten en windows sneller opstart. Prefetch map nooit leegmaken want het kan avenrechts werken. Gewoon met de hand bestanden verwijderen die langer dan een week niet gebruikt is werkt het beste
  • wat ik wel een goed progje vind is tune-up-utilities, het bevat veel progjes in 1 en je maakt er je pc weer lekker stabiel en schoon mee je kan hem downloaden hier [url]http://www.tune-up.com/[/url] tis wel een trail versie van 30 dagen maar dan kan je hem eerst uitproberen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.