Vraag & Antwoord

Anders (software)

4 cd game op 1 dvd??

10 antwoorden
  • stel.........ik heb een game van 4 cd`s is het dan mogelijk om die 4 cd`s op 1 dvd te branden, en zo ook alles installeren vanaf die dvd. vaak als je een game installerd dan doe je cd1 dan vraagd hij om cd 2 enz. maar als je alles op een dvd zet kan dat natuurlijk niet of zoekt hij dat zelf op. wie weet het of het kan??
  • Soms kun je ze combineren, maar in het algemeen niet. Wat wel kan is images van de cd's op een data dvd zetten.
  • dank je gerben, ik ga het eens proberen kijken of het lukt.
  • Het maken van een eigen back-up van zelf aangeschafte spelcd's is legaal dus hier een manier: Zie aan Alcohol 120% te komen. Dat programma is z'n prijs dik en dubbel waard. Met dit progje heb je een geëmuleerd DVD station en je kunt images maken van beschermde CD's of DVD's. De images van de 4 CD's kunnen rustig op een DVD gezet worden met nero. Zo kunnen de originele CD's naar zolder en krijg je een compact stapeltje DVD's. Ga dus eerst oefenen met een rewritable DVD. Alcohol 120% is dus ook een oplossing om een spel razendsnel te starten. Dubbelklik op de image in het hoofdvenster en het spel gaat van start. I love it :D We gaan het maar niet over hebben over het feit dat Alcohol 120% zeer geliefd is onder de piraten :wink:
  • [quote:d77523582d="Jimmy"]Het maken van een eigen back-up van zelf aangeschafte spelcd's is legaal dus hier een manier: Zie aan Alcohol 120% te komen. Dat programma is z'n prijs dik en dubbel waard. Met dit progje heb je een geëmuleerd DVD station en je kunt images maken van beschermde CD's of DVD's. De images van de 4 CD's kunnen rustig op een DVD gezet worden met nero. Zo kunnen de originele CD's naar zolder en krijg je een compact stapeltje DVD's. Ga dus eerst oefenen met een rewritable DVD. Alcohol 120% is dus ook een oplossing om een spel razendsnel te starten. Dubbelklik op de image in het hoofdvenster en het spel gaat van start. I love it :D We gaan het maar niet over hebben over het feit dat Alcohol 120% zeer geliefd is onder de piraten :wink:[/quote:d77523582d] Kun je als je de images al hebt (dus niet zelf gemaakt), deze ook branden op 1 dvd via alcohol 120%?
  • ja je kunt de 30 dagen demo gratis downloaden en je kunt isoos op dvd branden met alcohol 120 procent
  • Hoe kun je dan met alcohol 120% verschillende images op een dvd zetten waardoor je een spel kan installeren?
  • Kan misschien iemand mijn vraag beantwoorden? Hoe kan ik met nero/alcohol 120% images van meerdere cd`s van 1 spel op 1 dvd zetten en dan spelen?
  • het kan volgens mij wel ik heb namelijk wel eens 1 iso gezien op lanparty gezien van een spel die normaal met meerdere cd s is mischien een iso gemaakt van een verse instalatie
  • Het kan wel, ik heb zelf een keer een dvd gemaakt van de 3cd versie van doom3, maar weet niet meer precies hoe ik dit gedaan heb.er zat een .txt bij waar de uitleg in stond. Het was in iedergeval niet al te moeilijk. Ik heb het zelfs zo gemaakt dat de .exe die in de folder word gezet met installeren al gelijk de gekr**kte .exe was. Het is dus wel degelijk mogelijk!! Greetz : Drakoon

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.