Vraag & Antwoord

Anders (software)

Alcohol 120% en Win XP

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Ik heb een probleem als ik Alcohol 120% installeer dan wordt mijn Win XP firewall uitgesckeld en mijn Norton antivirus werkt ook niet goed meer.
  Verder nog wat kleine foutjes. ALs ik Alcholo weer deinstaleer problemen over en firewall werkt weer.

  Is dit een bekend probleem?
  Hoe los ik het op?
  Zijn er evt alternatieven voor mdf bestanden (zonder mds).

  Vast bedankt voor de hulp
 • Met Nero kunt u ook als het goed is de images branden. Voor een virtueel CD-station is er Daemon Tools http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php :lol:
 • [quote:8cda53557b="koenie12345"]Met Nero kunt u ook als het goed is de images branden. Voor een virtueel CD-station is er Daemon Tools http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php :lol:[/quote:8cda53557b]


  Mijn Nero doet nrg, iso en cue bestanden maar mdf bestanden staan daar niet bij.

  Wat moet ik met een virtueel CD station??
 • Daarmee kun je het image benaderen alsof het een fysieke cd/dvd is.
 • [quote:559aeb401a="gerben"]Daarmee kun je het image benaderen alsof het een fysieke cd/dvd is.[/quote:559aeb401a]

  En dan?
 • Is dat een serieuze vraag?
 • [quote:129e108071="gerben"]Is dat een serieuze vraag?[/quote:129e108071]
  ja anders stel ik hem niet.
  Wat moet ik met zo'n ding om een image te kunnen branden.
  Zal wel een domme vraag zijn.
 • Je kunt niet branden met daemon tools, alleen het image gebruiken alsof het een cd is. Een alcolhol image kun je eigenlijk alleen maar goed branden met alcohol. Het is voor jou ook maar een tussenoplossing, zodat je de images iig kunt gebruiken. Maar goed, als je behulpzaamheid niet op prijs stelt…
 • [quote:90020afe0d="gerben"]Je kunt niet branden met daemon tools, alleen het image gebruiken alsof het een cd is. Een alcolhol image kun je eigenlijk alleen maar goed branden met alcohol. Het is voor jou ook maar een tussenoplossing, zodat je de images iig kunt gebruiken. Maar goed, als je behulpzaamheid niet op prijs stelt…[/quote:90020afe0d]

  Nee hoor ben er blij mee maar ik zit met probleem dat ik een cd image heb en niets mee kan tenzij ik alcohol erop zet de image brand en dan gauw weer verwijderen. Erg omslachtig, dus ik dacht als er een simpelere oplossing is dan graag.
  Van virtuele drives ed heb ik nooit wat begrepen. Maar daarmee kan je een image lezen als ik het goed begrijp? Maar wat kun je dan verder nog?
  Vaak heb je de gegevens toch nodig van een image kun je die dan gewoon met een verkenner te lijf en knippen en plakken ed?
 • Als je een virtuele cd installeert, wordt er softwarematig een cdrom drive geëmuleerd. Je krijgt dan een extra schijfletter in explorer te zien. Je krijgt er dus een extra cdrom bij. Je systeem ziet in principe geen verschil tussen een fysieke cdrom drive, en een dergelijke virtuele cd / image drive. Je kunt dan dus de bestanden in het image lezen, software ervanaf installeren, net alsof je het image al gebrand hebt naar een fysieke cd.
 • [quote:7c227fec05="gerben"]Als je een virtuele cd installeert, wordt er softwarematig een cdrom drive geëmuleerd. Je krijgt dan een extra schijfletter in explorer te zien. Je krijgt er dus een extra cdrom bij. Je systeem ziet in principe geen verschil tussen een fysieke cdrom drive, en een dergelijke virtuele cd / image drive. Je kunt dan dus de bestanden in het image lezen, software ervanaf installeren, net alsof je het image al gebrand hebt naar een fysieke cd.[/quote:7c227fec05]

  Kijk daar heb ik wat aan en daemon tools is daar heel handig en makkelijk voor??
  Dus zo'n virtuele drive kan eigenlijk alle images soorten lezen
 • Daemon tools kan vrijwel alle images lezen/mounten. Alcohol images zijn iig geen probleem.

  Als je snel even wat bestanden van een image wilt halen, heb je nog een andere mogelijkheid, namelijk isobuster. Hier kun je images alleen lezen, je krijgt geen virtuele drive.

  http://www.smart-projects.net/isobuster/
 • Wat wordt er bedoelt met mouting via Daemon Tools.
  Ik heb wel keuring een virtuale DVD-drive erbij gekregen, maar hoe gaat dat mouting nu precies? Ik ben hier echter nog een leek in. En stel jullie deskundigheid zeer op prijs.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.