Vraag & Antwoord

Anders (software)

groene blokken in mediaplayer

3 antwoorden
  • als ik een video bestand afspeel dan krijg in nog wel eens van die groene stukken of blokken in het video venster. het ligt dan aan de codecs zeggen ze maar als je ziet dat ik al bijna alle codecs heb voor het afspelen nu heb ik k-lite codecpack full geinstalleerd voorheen had ik nimo codecpack maar hoe kan het zijn dat ik nog niet de juiste codecs heb wat moet je dan nog installeren om een videootje te bekijken. weten jullie of het hier aan ligt of moet ik een ander codec-pack installeren en wat is de beste volgens jullie.
  • Het probleem ontstaat juist vaak door het in het wilde weg installeren van allerlei codecs. Verwijder alles wat je hebt geïnstalleerd eens. Daarna slechts één installeren. Ik heb wel goede ervaringen met het k-lite pack. Helpt dat niet, dan ook die verwijderen en ffdshow installeren. Of gebruik als alternatief de codecloze player VLC. http://www.videolan.org/vlc/
  • dank je gerben ik heb gedaan wat je gezegt hebt codecs verwijderd alleen ffdshow erop gezet maar geen vlc kvind het echt niet wat maar met de mediaplayer lukt het nu ook.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.