Vraag & Antwoord

Anders (software)

Azureus en internet

4 antwoorden
  • Wanneer ik Azureus heb lopen stopt na verloop van tijd de rest van mijn internet ermee. Outlook express verbindt dan bijv. niet meer. Azureus blijft gewoon doorlopen. Ik heb via http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/ alle instellingen geoptimaliseerd. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Bedankt Stef
  • [quote:6da9341a57="sloffers"]Ik heb via http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/ alle instellingen geoptimaliseerd. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?[/quote:6da9341a57] Geoptimaliseerd voor maximale download performance met Azureus zeker?
  • Ik heb de instellingen geoptimaliseerd met beperking van down en uploadsnelheid ivm met problemen met router. Echter, na verloop van tijd geeft deze een lan probleem waarbij hij aangeeft dat de netwerkkabels niet goed zijn aangesloten. Na een halve minuut maakt ie weer verbinding voor een tijdje, alleen doet email en internet het dan niet meer, azureus blijft doorlopen.
  • [quote:3dbe0fbfbc="sloffers"]Ik heb de instellingen geoptimaliseerd met beperking van down en uploadsnelheid ivm met problemen met router. Echter, na verloop van tijd geeft deze een lan probleem waarbij hij aangeeft dat de netwerkkabels niet goed zijn aangesloten. Na een halve minuut maakt ie weer verbinding voor een tijdje, alleen doet email en internet het dan niet meer, azureus blijft doorlopen.[/quote:3dbe0fbfbc] Hoe snel is je internetverbinding? Misschien dat je router het niet aan kan? En zit je aan de maximum capaciteit van de router? En welk type router heb je?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.