Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word: Bestand in Temp weer terugvragen

Anoniem
jweijde
11 antwoorden
 • Ik heb zojuist via de mail een bijlage geopend voor school. Ik heb het helemaal afegemaakt en vervolgens opgeslagen. Ik had toen nog niet door dat het in Temp werd opgeslagen, vervolgens wou ik het weer openen, maar kon ik het niet vinden, bij recente bestanden kon ie 'm ook niet meer openen.
  Is het nu allemaal definitief weg, of is er nog een mogelijkheid om het terug te vinden. Bij Zoeken kon hij het bestand iig niet meer vinden.
 • Misschien heb je iets aan deze topic.
 • Ik denk dat ik na die eerste fout iets heel doms heb gedaan. Aangezien ik die mpa niet echt kon vinden, heb ik via de mail weer een bestand geopend om zo in die map te komen. Maar toen heb ik datzelfde bestand geopend, waardoor waarschijnlijk dat bestand in die Temp-map is overgeschreven en dus is het waarschijnlijk weg. :-?
 • Toch nog wat geleerd…
 • Internet explorer maakt vaak wel meerdere temp bestanden aan, kan zijn dat ie er nog is. Maar vinden wordt wel lastig denk ik. Ik zou iig eerst even niks meer doen, en de cache van MSIE in zijn geheel kopiëren, en dan in die kopie gaan zoeken. Maar je weet het dus voor de volgende keer: eerst elders opslaan, dan bewerken. En dagelijks backuppen naar een ander medium, maar dat deed je natuurlijk al.
 • ik neem aan dat je het document vanuit Outlook hebt geopend?
  - zorg ervoor dat je Verkenner alle verborgen bestanden en mappen weergeeft
  - typ in de adresbalk "C:\Documents and Settings\[jouw gebruikersnaam]\Local Settings\Temporary Internet Files\OLK[bepaald nummer]".
  Je komt dan in de tijdelijke map van Outlook. Als het goed is staan daar de geopende bijlages van emails.
 • Da's leuk als 't Outlook zou betreffen, maar een dergelijke map bestaat niet waar 't om gebruik van Outlook Express gaat…….
  Overigens zet ik in 't eerste geval ook vraagtekens; nooit eerder gezien of over gehoord.
 • [quote:92599d66e7="lion"]
  Overigens zet ik in 't eerste geval ook vraagtekens; nooit eerder gezien of over gehoord.[/quote:92599d66e7]
  Nou ik heb het anders al bij verschillende versies van Outlook gezien dat die map er is. Je ziet m alleen niet als je gewoon je Temporary Internet Files opent, ook niet als je dan al je verborgen bestanden en mappen laat weergeven. De enige manier om in die map te komen is via de adresbalk.
  Ik weet hiet niet precies, maar het zou me niet verbazen wanneer Outlook Express eenzelfde map heeft. Of OE zet de bestanden gewoon in je standaard temp map (meestal c:\windows\temp of c:\documents and settings\[gebruiker]\Local Settings\Temp)

  Als laatste redmiddel zijn undelete-programmaatjes misschien een idee
 • Omdat ik iets dergelijks al eens meegemaakt heb en uitsluitend met OE werk, weet ik dat een bijlage "gewoon" in een van de submappen onder "Content.IE5" geparkeerd wordt……
  Niet in een speciale map dus.
 • ja, maar ik had het over Microsoft Outlook en jij hebt het over Outlook Express. Dat is het verschil ;)
 • [quote:0ff901113f="jweijde"]ja, maar ik had het over Microsoft Outlook en jij hebt het over Outlook Express. Dat is het verschil ;)[/quote:0ff901113f]

  Zoals ik zelf in een eerdere reactie al aangaf……….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.