Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero niet compleet?

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo!

  Ik gebruik Nero Burning ROM 6 Ultra Edition. Alles werkt perfect, alleen Nero BackItUp niet. Als ik die toepassing start krijg ik de mededeling te zien dat mijn licensie het gebruik van die toepassing niet toestaat.
  Voor zover ik op internet kan vinden bevat Ultra Edition alle programma's en is er dus geen hogere licensie. Of wel? Waarom is dit programma uitgeschakeld?

  NB: Dat zoeken naar de verschillende versies ging wat moeilijk: ik krijg bijna alleen maar cracks en serials te zien voor Nero.. ;)
 • Zo een mailtje naar sturen naar de support afdeling van nero.
  http://www.nero.com/nero6/eng/Support.html
 • Zou het niet zo kunnen zijn dat iemand hier al Nero BackItUp gebruikt en dat die even kan vertellen welke versie hij heeft. Dat zou toch handiger wezen.

  Na nog meer gezoek en vele cracks ben ik er nu al achter dat er ook een Enterprise Edition is. Misschien moet ik die draaien?
 • [quote:ef5b431a85="davykager"]Zou het niet zo kunnen zijn dat iemand hier al Nero BackItUp gebruikt en dat die even kan vertellen welke versie hij heeft. Dat zou toch handiger wezen.

  Na nog meer gezoek en vele cracks ben ik er nu al achter dat er ook een Enterprise Edition is. Misschien moet ik die draaien?[/quote:ef5b431a85]Ik heb Nero Backit Up erop wie werkt version 1.2.0.53 en Nero Enterprise Edition version 6.6.015 misschien heb je hier wat aan.
 • 1.2.0.60 nero 66.0.18.
  maar ik gebruik aconis simpel
 • Ik dacht dat de Ultra Edition het uiterste was, maar er zit inderdaad nog de Enterprise Edition boven.
  Daar zal ik dan maar eens een serienummertje voor kopen.. ;)
 • [quote:f86fc488ef="davykager"]Ik dacht dat de Ultra Edition het uiterste was, maar er zit inderdaad nog de Enterprise Edition boven.
  Daar zal ik dan maar eens een serienummertje voor kopen.. ;)[/quote:f86fc488ef] ultra en enterprice is het zelfde .
  alleen de ene is voor de amerikaanse markt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.