Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

pdf naar word en password

adelaar11
5 antwoorden
 • ik wil een aantal bestaande pdf bestanden naar word overzetten, zodat ik die documenten kan doorgebruiken

  ik gebruik abby 1.0 pdf tranformer om dit te doen
  nu krijg ik bij een van die te converteren pdf documenten de vraag om het password in te tikken. kennelijk worden deze pdf documenten nog verder beveiligd zodaat je het toch niet kunt converteren

  hoe kun je achter dit password komen? bijv als je zelf zo'n document gemaakt hebt en zelf je eigen password niet meer weet
 • [quote:81a2a1f03d="adelaar11"]ik gebruik abby 1.0 pdf tranformer om dit te doen
  nu krijg ik bij een van die te converteren pdf documenten de vraag om het password in te tikken. kennelijk worden deze pdf documenten nog verder beveiligd zodaat je het toch niet kunt converteren[/quote:81a2a1f03d]Kun je het document wel afdrukken?
 • ´t is een kwestie van wat experimenteren nadat je google hebt laten zoeken met de termen: recovery pdf password
 • ja ik kan het wel printen en ik ga googlen op recovery
 • PDF's zijn althans als ze met Adobe Acrobat gemaakt zijn, op vele manieren te beveiligen. Wachtwoorden kunnen gezet worden op Openen, Printen, Bekijken hoge resolutie, Printen hoge resolutie, E-mailen, etcetera. Ook kopieren van delen zoals tekst en afbeeldingen kan zo ontoegankelijke gemaakt worden.

  De reden dat er een wachtwoord op zit kan zitten in het feit dat de maker van de PDF de eigenaar vand e inhoud is en die niet zomaar wil delen. Mij lijkt dat iets om te respecteren. De wet denkt er ook zo over. Auteursrecht is een recht en overtreding is strafbaar.

  Als je em opent in Adobe Reader. Wat kun je dan doen? Kun je dan wel kopieren? Adobe's interpretatie van de eigen functionaliteit is het meest zuiver. Dus wat daar wel en niet kan, zou ik als uitgangspunt nemen.

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.