Vraag & Antwoord

Anders (software)

NERO 7 trial, wie heeft ervaring

9 antwoorden
  • Leuk om te oproberen, NERO 7. De trial, nederlanse versie gedownload en wat ik zo gauw voorbij zag komen, te proberen tot 01-01-2006. Niet onaardig. Maar zuiver op de graad is deze versie niet. Toen ik wilde copieren naar een CD-RW gaf prog netjes aan, dat de schijf niet leeg was en op mijn verzoek werd keurig gewist, waarna alsnog het copieren startte. Toen ik daarna zelf de schijf wilde wissen liep het programma vast. Gaf aan < 1 minuut en de tijdsbalk liep ook netjes, maar op mijn brander geen rood lampje, dat de brander actief was. Kreeg de la ook niet open. Toen de hele PC gereset, waarna alsnog de lade geopend kon worden. Toen ik een dag later NERO opstartte, werd om een serienummer gevraagd. Het was schijnbaar sneller 01-01-2006 dan ik verwachtte. :roll: En mijn kalender en tijd staan correct ingesteld. Zijn er meer forummers met ervaringen met NERO 7?
  • ik vind nero 7 niet zo goed . mijn dvdbrander werkt voor geen meter . de lade gaat niet open na een brander sessie. alleen na een reset kan je weer verder het heeft de zelfde motor als 6 . er zit teveel bende in die je nooit gebruikt . ik ben van 7 heel snel naar 6 gegaan
  • Voordeel van 7 is, dat je een aangepaste installatie kunt doen. Maar ik heb zelf 6 er weer op gezet. Zij het met veel pijn en moeite. Na deinstallatie van 7 blijft er toch bepaalde software achter op je PC. Heb een Ghost teruggeplaatst, toen was een goede installatie van 6 weer mogelijk.
  • Nero 7 is blijkbaar nog te buggy http://www.videohelp.com/tools?tool=Nero_Burning_ROM Bij mij is hij ook verwijdert en vervangen door Nero6 laatse versie.
  • [quote:f27ae2a2c5="Jank"]Zijn er meer forummers met ervaringen met NERO 7?[/quote:f27ae2a2c5] Ik heb 'm zelf nog niet geprobeerd. Maar had je deze [url=http://www.zdnet.nl/reviews.cfm?id=52090&mxp=109]review[/url] al gelezen? Als er nog fouten in zitten, is dat ongetwijfeld omdat deze Nero 7 nogal nieuw is. Toen Nero 6.0 uitkwam zullen er ook toch wel fouten in hebben gezeten. Daarom ben ik ook niet onmiddelijk van Nero 5.x overgestapt op Nero 6.0. Ik waagde deze upgrade pas bij Nero 6.6.
  • Jolo, ik had de review gelezen. Maar toch wel benieuwd naar de werking. En daar leent een trial zich toch goed voor. Maar dat deze de volgende dag al dienst weigert is wel heel vlot. Verder vind ik, dat voor mijn huidige toepassing er te veel toeters en bellen op zit, zoals bijv. die scoutfunktie. Wat zou een 6.6 versie met aangepaste installatiemogelijkheid mij goed hebben gepast! Dat vind ik wel een pluspunt van de 7, die aangepaste installatiemogelijkheid. Verder blijf ook ik bij de 6, bevalt goed voor wat ik er mee wil en daar gaat het toch om. Maar ben gewoon benieuwd hoe andere forummers deze nieuwe versie ervaren.
  • iets? CDBurner XP freeware... [quote:7047a164cd] # Writes all kind of mediums apart from double-layer DVD (follows in next version). Burning video-DVDs is limited. # Burn audio-CDs with and without gaps between tracks # Burn on the fly / Burn-proof # Supports most IDE, USB, Firewire and SCSI drives # Rip Audio-CDs to harddrive, obtain track-information (ID3-tags) from Internet # Burn and create ISO-files # Customizeable with many settings # Data verification after burn, create bootable discs # (will be) available in multiple languages # 100% freeware - no adware or restrictions # bin/nrg->ISO converter, simple cover printing and much more! # Operating systems: Windows 98/ME/2000/XP/2003 Server.[/quote:7047a164cd] [img:7047a164cd]http://www.cdburnerxp.se/screenshots/main-data.png[/img:7047a164cd]
  • Ziet er leuk uit, ik zal m eens proberen! :P
  • Ik weet niet of bij die trial download ook alle extras zitten zoals die multimedia dingen, maar ik vind het voor een brandprogramma nogal een overload. Bovendien zitten in die overload inderdaad nogal veel bugs en is er nauwelijks sprake van eenheid van werken. Het ene gaat linksom, het andere rechtsom, de derde wil gewoon door het midden. Integratie en programma-logistiek kan allemaal nog heel veel beter. groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.