Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bijlagen kan ik niet openen

Anoniem
Sun-Tzu
9 antwoorden
 • Als ik, op mijn domein, bijlagen krijg kan ik ze niet openen. Ik krijg dan het volgende: Microsoft Visual C ++ Runtime Library en dan een rood kruis en daarnaast de volgende woorden: Runtime error. Program C:\PROGRAM FILES\ MICROSOFT OFFICE\OFFICE10|WINWORD EXE
  This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's suppport team for more information.

  Vervolgens klik ik het verhaaltje weg en dan is mijn bijlage verdwenen.
  Stuur ik het bericht met de bijlage door naar het domein van mijn man dan lukt het wel maar dat is wel erg omslachtig.
  Heeft iemand een oplossing hiervoor? Bedankt alvast,

  Wielag
 • Wielag,

  Nu je bij je man de bijlagen kan zien, kun je waarschijnlijk wat meer vertellen over de aard er van. Zijn het word-documenten of heeft het andere eigenschappen.
  Met wat meer aanwijzingen kunnen we helpen het raadseltje op te lossen. :lol:

  Groeten, Maarten.
 • Hallo Maarten, dank je wel voor de reactie. Het ligt alleen aan Word-bijlagen. Een works (excel) bestand kon ik wel openen. Ik hoop dat je me verder kunt helpen.

  gr. Willemijn
 • Wat bedoel je precies met domein? de computer? ander e-mailadres? Ander internetdomein (het gedeelte achter de @)?

  Hebben jullie dezelfde Word-versie? Staat bij jou in Word misschien iets over macro's uitschakelen?
 • Ik bedoel de keuze bij XP tussen het gebied van mijn man en het gebied van mij wat je kunt kiezen bij het startscherm. Is dit een beetje helder zo?
 • Ja, tis me bijna duidelijk :D
  Ik neem aan dat je Outlook gebruikt als e-mailprog? Probeer eens of het met webmail lukt. Als het om een e-mailadres van xs4all gaat moet webmail.xs4all.nl intikken, voor zonnet webmail.zonnet.nl, etc.
  Kun je nu wel bestanden openen?

  Word-bestanden die op je harde schijf zijn opgeslagen gaan worden wel geopend?
 • Maarten ik ben van alles aan het proberen en het is me als volgt gelukt. De bijlage opgeslagen (met de rechtermuisknop). Dat ging goed zodanig dat de foutmelding niet verscheen. Toen nogmaals naar Outlook gegaan en vervolgens was er niets meer aan het handje. Kennelijk is het zo dat als die het weer eenmaal goed doet, het kennelijk zo blijft. Hoe dan ook mijn probleem is voor nu even opgelost. Erg bedankt voor het meedenken en met hartelijke groet,

  Willemijn
 • Eigenlijk moet je bijlagen nooit direct openen vanuit een mail-programma, welke dan ook… Maar goed… de mogelijkheid zit er in… Opslaan en dan openen gaat soms sneller… en het is ook veiliger omdat de virusscanner de mogelijkheid heeft om het bestand nogmaals te checken.
 • ik zal er aan denken en bedankt voor de goede raad.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.