Vraag & Antwoord

Anders (software)

[Office] Automatisch kopie opslaan

5 antwoorden
  • Stel ik heb een Word-document wat ik open en bewerk vanuit bijv. "mijn Documenten", is het mogelijk om automatisch een kopie op een andere locatie op te slaan?
  • Volgens mij niet... :(
  • Wel met een macro: Sub FileSave() ActiveDocument.Save ActiveDocument.SaveAs "C:\backuplocatie\" & ActiveDocument.Name End Sub Macro opslaan in normal.dot. Hij wordt automatisch uitgevoerd als je het document opslaat, behalve als je dat doet na (af)sluiten via het dialoogvenster "Wilt u de wijzigingen in ... opslaan?" Alle opgeslagen documenten worden dus tevens opgeslagen in C:\backuplocatie.
  • [quote:a3fc582e97="Paulus"]Wel met een macro: Sub FileSave() ActiveDocument.Save ActiveDocument.SaveAs "C:\backuplocatie\" & ActiveDocument.Name End Sub Macro opslaan in normal.dot. Hij wordt automatisch uitgevoerd als je het document opslaat, behalve als je dat doet na (af)sluiten via het dialoogvenster "Wilt u de wijzigingen in ... opslaan?" Alle opgeslagen documenten worden dus tevens opgeslagen in C:\backuplocatie.[/quote:a3fc582e97] Hoe kan ik de aangemaakte macro opslaan in normal.dot?
  • Via Extra >> Macro's >> Macros's en dan bij alle actieven sjablonen en documenten veranderen in Normal.dot

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.