Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ik kan KB892843 niet installeren

Anoniem
pdexie
14 antwoorden
 • Ik kan KB892843 (beveiligingsupdate outlook 2003) niet installeren, via microsoft update niet, via office update niet (beiden geven ook geen error code die interessant is, is namelijk standaardcode voor problemen waar geen andere errorcode voor is). En als ik het bestand los download van microsoft download center kan ik hem ook niet installeren. Ik krijg dan de foutmelding dat niet de verwachte versie was gevonden.
  Ik heb office 2003 SP2 UK en WXP pro SP2 UK.
 • Ik had nooit gedacht dat jij zelf ooit problemen had… Je lost ze alleen keurig op.

  Heb je al geprobeerd of het gaat met de bestanden voor als je geen installatie-cd hebt (als dat voor die udate geldt). En zorg ook dat je niet tegelijk nog andere updates probeert te installeren. Ik heb dit ook eens gehad, weet niet meer precies hoe ik het opgelost heb.
  En ik weet dat dit ook allemaal te lezen valt op de Microsoft-homepage. :)
 • 'k vermoed dat jij aan het volgende ook al gedacht hebt (of in ieder geval erop gelet hebt), maar 'k plaats het toch maar even: je probeert toch geen NL-versie op jouw UK-systeem te zetten?
 • Nee, alles al geprobeerd, de goede taalversie gedownload, maar één update tegelijk geprobeerd (en ook los van download center). Kopie van CD staat op hardeschijf, heb ik ook aangegeven bij installatie, niks aan gewijzigd, werd niet naar gevraagd. Geen registerwijzigingen gemaakt en ook geen registercleaners gebruikt.
  Geen spyware, virus of andere infecties gehad.

  Ik heb echt geen flauw benul waarom hij niet wil installeren.
 • [quote:69d60712b4="kid jansen"]Ik kan KB892843 (beveiligingsupdate outlook 2003) niet installeren, [/quote:69d60712b4]
  Kijk eens wat Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) zegt…

  Vast hetzelfde, omdat ik begrijp dat KB892843 via de automatisch update binnen komt.
 • Ik weet niet wat je wil weten, ik ken het hele programma niet, alleen de naam. Ik heb het nu geinstalleerd en laten controleren met alle opties aangevinkt.
  Maar ik weet niet wat je van die gegevens wil weten.
  Er zijn wel een aantal dingen niet goed volgens dat programma.
 • Inmiddels op zo'n beetje alle manieren geprobeerd, maar ik krijg die update er niet op en ik krijg ook geen foutmelding, hij zegt alleen dat de update niet geinstalleerd kon worden. Als ik de update los download van Microsoft download center lukt het ook niet, ik krijg dan wel een foutmelding (geen code) dat niet de verwachte versie werd gevonden.
  Om de een of andere rare reden heb ik alle drie de keren dat ik die update van microsoft download center downloade een andere grootte gedownload: de eerste keer was hij 1.5MB, de tweede keer 5.4MB en de derde keer 8.5MB (net zoals met microsoft-, office- en automatische updates).

  Met MBSA kom ik ook niet tot iets nuttigs.
 • a. ben je bij je software in je configuratiescherm al gaan kijken of hij zogezegd geïnstalleerd staat? (bovenaan updates aanvinken) - zo ja: uninstallen en opnieuw proberen?

  b. Nuttig linkje? http://v4.windowsupdate.microsoft.com/troubleshoot (wel via IE openen)

  c. Ook dit nog ergens gevonden:

  Windows update-installatie mislukt

  Misschien helpt dit: (met dank aan mammaduck1 en Linefood78)
  'Dit probleem had ik ook en na enig speuren op de Windows helpgroepen vond ik de volgende oplossing:
  Ga naar mijn computer -> dan klikken op de schijf waar windows staat, dan naar de windows folder -> system32 folder -> catroot2 folder en dan het bestand edb even hernoemen naar bijv. edboud.
  Nu opnieuw de update laten uitvoeren en als het goed is doet ie het nu wel. '

  'Ik ben even aan het experimenteren gegaan (vooraf even backup).
  Het hernoemen van de edb bestanden hielp niet
  Ik heb de directory Windows\system32\CatRoot2 hernoemd naar CatRoot3. Daarna de update uitgevoerd en dan lukt het wel.'

  'k geef je dit voor wat het waard is…
 • :evil:
 • Ik zal jullie tips proberen, kijken of er iets uit voort komt.

  By the way, Decomp, nooit van de url tags gehoord, dan kan je lange links weergeven met maar één woord of zelfs minder dan dat.
 • link van microsoft, update wil automatische updates downloaden, en die moet ik dus hebben.

  Als ik die handmatig download en wil installeren krijg ik niet meer die foutmelding van 'expected version not found' of iets dergelijks. Windows Installer begint gewoon, je krijgt dat gathering required information, daarna zie je nog heel even iets van installeren en dan krijg je 'update cannot be applied'
 • Iemand al een oplossing gevonden, want ik ben nog steeds niks verder dan aan het bgin van dit topic, en dat autoupdate ding begint nogal te irriteren.
 • Hier heb ik voor iemand geheel nieuw windows xp plus office 2003 geïnstalleerd en heb met die pc het zelfde probleem.
  Ik denk dat die update op de een of andere manier niet op alle pc's werkt, het rare is dat ik hem namelijk wel op mijn eigen pc heb kunnen installeren.
  Mijn versie van office 2003 is trouwens de Nederlandstalige versie.
 • download Belarc Advisor en kijk eens wat die over die bepaalde update zegt.

  (is trouwens een handig progje dat al een tijdje op mijn systeem staat)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.