Vraag & Antwoord

Anders (software)

copie of opslaan

Anoniem
laheije
6 antwoorden
 • Wat is het beste om te doen als ik een file wil gebruiken op een andere pc om in eenzelfde programma het onderwerp te bewerken.
  Moet ik het nu copiëren of moet ik het opslaan als.
  Het probleem is dat als ik een file op de stick plaatst dat ik niet altijd de file kan bewerken op de andere pc (soms wel) ik krijg dan een foutmelding en het programma sluit af.
  Wie weet hier meer van.
  Mvgr. Huub
 • Heeft het bestand geen kenmerk alleen lezen (kan je zien door rechts klikken > eigenschappen)

  Ik zou het bestand gewoon opslaan op de computer, en dan naar de usb stick slepen.

  (over welk programma en watvoor files gaat het trouwens?)
 • Hallo Olaf90.
  Het betreft een programma voor een snijplotter, nl dr stika waarmee je letters en logo`s etc. kan maken met extensie stx.
 • het makkelijkste lijkt mij om het eens te proberen. Probeer het eens te kopiëren naar de stick, en probeer het eens met opslaan als… (De eerste lijkt mij overigens de juiste manier) en probeer het vervolgens op een andere computer, als het goed is geeft die het antwoord :wink:
 • Ja ik zal het eens gaan proberen, bedankt voor de tip.
  mvgr. Huub
 • Het zou niet uit moeten maken of je opslaat als of kopieert naar de usb-stick, want die wordt door Windows als harde schijf (verwisselbaar) gezien. Ik ken wel iemand met een usb-stick die per se verwijderd moet worden door op het icoontje in de taakbalk "hardware veilig verwijderen" te klikken, omdat anders de bestanden niet (altijd) op de stick blijken te staan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.