Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

[Picasa] Foto's overschrijven bij opslaan

Anoniem
JBS
2 antwoorden
  • Ik kreeg van iemand de vraag waarom het niet mogelijk is om na het bewerken van een foto met Picasa deze over de originele op te slaan. Wanneer je de bewerkte foto opslaat, wordt deze opgeslagen als foto1.jpg i.p.v. foto.jpg. Heb ik een instelling over het hoofd gezien als ik zeg dat dit met Picasa niet anders kan?
  • Voor zover ik heb kunnen achterhalen, kan het niet anders. Indien je een foto bewerkt, wordt er een nieuwe foto opgeslagen, op deze manier kan je alle bewerkingen wel ongedaan maken. Mocht iemand de oplossing weten dan hoor ik het ook graag, zal nog wel eens serieus gaan zoeken.

    edit:
    vond wel dit:
    [quote:a10761b89a]
    NOTE

    Picasa always protects your original photo—it will never be overwritten or resaved. At any time, even years from now, you can return the image to its original state with Picasa’s Undo command. To make a permanent copy of your edited image, you click the Export button in the lower-right corner of the Picasa window.
    [/quote:a10761b89a]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.