Vraag & Antwoord

Anders (software)

hoe krijg ik ned versie bij words

6 antwoorden
  • als ik op words ga dan zie ik engelse versie maar die versie wil ik weg hebben ik wil gewoon ned. versie hebben.
  • Ik neem aan dat je Word danwel Works bedoelt? Je zult iig een NL versie moeten zien te bemachtingen, de Engelse verwijderen, en de NL versie installeren.
  • Heb je het nu over de spellingscontrole of over het programma zelf. Als je het over de spellingscontrole hebt moet je even naar [b:b4db4e4689]extra -> taal -> taal instellen gaan. En dan Nederlands (standaard) selecteren. Klik dan links onder in het popupje op standaard...[/b:b4db4e4689] nu is nederlands je standaard taal. Als het aan het programma zelf ligt moet je inderdaad even een nederlandse versie zien te bemachtigen..
  • Voor bepaalde versies van MS Office zijn er ook zgn. Multilingual User Interface (MUI) Packs beschikbaar. Info bij Microsoft. http://www.microsoft.com/office/editions/prodinfo/language/availability.mspx
  • [quote:8e7848100f="daan0on"]Heb je het nu over de spellingscontrole of over het programma zelf. Als je het over de spellingscontrole hebt moet je even naar [b:8e7848100f]extra -> taal -> taal instellen gaan. En dan Nederlands (standaard) selecteren. Klik dan links onder in het popupje op standaard...[/b:8e7848100f] nu is nederlands je standaard taal. Als het aan het programma zelf ligt moet je inderdaad even een nederlandse versie zien te bemachtigen..[/quote:8e7848100f] Ja, dan staat de taal op nederlands, maar dan werkt de spelling en grammaticacontrole niet meer. Daarvoor zou je Microsoft Proofing Tools kunnen kopen. Anders gewoon Office 2003 student teacher NL kopen, dan heb je een legale en nieuwe office. Helemaal in het nederlands, en je kan hem op drie PC's installeren.
  • He, wat toevallig, dit topic staat in Anders (software), precies waar het hoort :P (oftewel, topic verplaatst)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.