Vraag & Antwoord

Anders (software)

Torrent file stopt op 99.9%

5 antwoorden
  • Hallo, ik heb met Bitomet een torentfile gedownload... Dit gaat goed totdat hij op 99,9% was...nu staat hij al dagen te wachten op het restandje :( Kan je het op 1 of andere manier forceren om hem toch binnen te krijgen? BVD.
  • kun je zien of er voor de torrent nog seeders zijn? Als er geen seeders kun je hem niet tot 100% krijgen.
  • Soms is de torrent description gewoon niet goed aangemaakt en is de download al compleet terwijl de client nog op 99.9% staat. Probeer gewoon of het bestand het al doet (bij een ZIP of RAR bestand merk je het meteen omdat die dan goed uitpakt zonder CRC fout).
  • [quote:17488021c9="binkyilse"]kun je zien of er voor de torrent nog seeders zijn? Als er geen seeders kun je hem niet tot 100% krijgen.[/quote:17488021c9] er zijn gewoon seeds!
  • [quote:8f5df03fbf="Obi-wan-kenobi"]Soms is de torrent description gewoon niet goed aangemaakt en is de download al compleet terwijl de client nog op 99.9% staat. Probeer gewoon of het bestand het al doet (bij een ZIP of RAR bestand merk je het meteen omdat die dan goed uitpakt zonder CRC fout).[/quote:8f5df03fbf] Het is een vob. bestand en er staat achter " Bitcomet onvoltooide download file" :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.