Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

OLE-object uit Access database in Word plaatsen lukt niet

Paulus
2 antwoorden
  • Ik heb hier een Access database die aan een Word document is gelinkt. De velden uit de database kunnen tussen 'gewone' tekst in het Word document geplaatst worden d.m.v. 'insert merge field'.

    Dit gaat prima zolang het memo of text betreft. Maar bij linken aan een OLE object (een embedded Word document met een tabel, om precies te zijn) geeft hij niet de inhoud van dat embedded document weer, maar deze tekst: [i:2de6e18697]Long binary or text value[/i:2de6e18697].

    Hoe kan ik ervoor zorgen, dat wél de inhoud (tabel met opmaak) wordt weergegeven? Bij voorbaat dank voor de hulp!

    Ik zit overigens op WinXP, SP2, met MS Office 2000.
  • Ik vond op div. fora de opmerking, dat dit met mail merge (wat wij in feite doen, ook al gaat hiet hier niet om brieven) onmogelijk is. Een collega is er ook nog eens dieper ingedoken en kwam tot dezelfde conclusie. Dus breek je hoofd er maar niet meer over (mocht je dat al gedaan hebben); het schijnt helemaal niet te kunnen.

    Case closed ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.