Vraag & Antwoord

Anders (software)

[WORD] Kolommem en rijen over meerdere pagina's

Anoniem
Jank
2 antwoorden
 • Collega wil een Word document maken met 2 of meer kolommen en 2 rijen per pagina.
  Op pagina 1 wil zij rij 1, kolom 1, met een hoogte, voldoende om een 1 regelige tekst in te zetten, bijv: verhaal van Piet.
  In rij 2,kolom 1 wil zij het verhaal van Piet typen. Dat is zo long, dat het vrhaal verder gaat op pagina 2 en mogelijk ook 3.
  Nu wil zij graag, als zij op een nieuwe pagina komt, dat automatisch rij 1 van pagina 1 ingevoegd word op pagina 2. Zodat zij ook op volgende pagina's kan zien, wat de titel van betreffende kolom is.
  Tot nu toe wel zover, dat we weten, dat de kolm automatisch doorgaat op de volgende pagina tijdems het typen, maar wel zonder de gewenste 1e rij, met de aanduidibg van die kolom: verhaal van Piet.

  Is dit mogelijk, of moet je per pagina de indeling van kolommen en rijen handmatig aanmaken?
 • Als je kolom 2 niet gebruikt (dat maak ik een beetje op uit je verhaal), dan kun je een tabel ge-/misbruiken.
  Maak een tabel met 2 kolommen en 2 rijen. Geef in de tabeleigenschappen (ik neem aan dat je die wel kunt vinden) aan dat de 1e rij op iedere pagina herhaald moet worden. Tik het verhaal in de tweede rij, 1e kolom.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord