Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ander emailadres MSN

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Is het mogelijk om met je eigen emailadres in te loggen in MSN?
  Ik heb gehoord dat je dit moet doen met een emailadres van Hotmail.
  Wie kan me vertellen wat juist is en hoe ik dit kan doen.
  Alvast bedankt.
 • Ja, dat kan. Je moet dan een passport aanmaken, dit kun je hier doen.
 • Het lukt me niet met mijn eigen emailadres.
 • [quote:70081663a5="Jdebont"]Het lukt me niet met mijn eigen emailadres.[/quote:70081663a5]Wat gaat er fout? Foutmelding?

  Hier wordt namelijk gezegd:

  [b:70081663a5]Use an e-mail address you already have[/b:70081663a5]
  You can use any existing e-mail address from any e-mail provider when you create your credentials for the Passport Network. Then you can use those credentials to sign in to any site on the Passport Network.
 • Ik heb een emailadres bij Hotmail en daar wil ik vanaf.
  Als ik mijn eigen emailadres opgeef word dit geweigerd en staat er de tekst die u aan gaf.
 • [quote:4eccf771d7="Jdebont"]Als ik mijn eigen emailadres opgeef word dit geweigerd en staat er de tekst die u aan gaf.[/quote:4eccf771d7]Dat heb ik ff gemist, en ik zie het ook niet staan in een van je post. Mogelijk is er wat fout gegaan bij het posten daarvan.
 • Mij is het wel gelukt.
  Met gmail en hccnet adressen.. wat voor een extensie gebruik je dan.. @… ?

  Freek
 • Ik log nu in met Hotmail en daar wil van af.
 • in principe kan je gewoon inloggen bij msn met bv een: Computertotaal@computertotaal.nl *bijvoorbeeld* als msn dan geladen is geeft hij vanzelf de melding. Uw email adres moet nog geverifieerd worden.
 • [quote:1268d9dd71="Jdebont"]Ik log nu in met Hotmail en daar wil van af.[/quote:1268d9dd71]Zeg dan even waar het fout gaat. Hierboven zeg je "word dit geweigerd en staat er de tekst die u aan gaf."
  Het is me niet duidelijk wat je daarmee bedoelt.
 • [quote:77d1f83ad3="TeH.SMooSH"]in principe kan je gewoon inloggen bij msn met bv een: Computertotaal@computertotaal.nl *bijvoorbeeld* als msn dan geladen is geeft hij vanzelf de melding. Uw email adres moet nog geverifieerd worden.[/quote:77d1f83ad3]Nee, je zult eerst een passport met dat adres aan moeten maken. Zolang je geen passport hebt, kun je met een ander adres niet zomaar inloggen.
 • jdebont

  zeker niet zo goed in engels? Ik snap namelijk wel wat je bedoeld met "toen stond er wat u net schreef" Daarmee bedoel je waarschijnlijk dat er stond: u can use any email adres……..

  Er staat daar dus letterlijk op dat moment dat je elk emailadres kan gebruiken ongeacht of het een hotmail of msn adres is, of van een ander. Ik zelf heb een lycos adres, en ik ben ook aangemeld bij msn. Wat je gewoon doet is je msn openen, ( alleen het inlogscherm) Dan zie je rechtsonderin staan, get a new acount( ik heb engels) dus in het nederlands zal dat zijn creeer een nieuw acount, of maak een nieuw acount. Daar klik je op. Dan zie je 2 keuzes die je kunt maken, de eerste is je eigen adres gebruiken, de ander een nieuw adres aanmaken. Je kiest dus voor de eerste. Dan vul je jouw adres naam in, dus het volledige adres in mijn geval met dat @lycos.nl erachter. als je dit hebt gedaan druk je op ok, of verdergaan ofzo. Dan vul je nog een wachtwoord in enzo. Daarna wordt er nog een email naar je adres gestuurd. Daar moet je op reageren, en dan kun jij met je eigen adres gewoon op msn.

  Ik denk dat jij verkeerd ging door misschien je eerst aan te melden met je eigen adres en dan probeerde iets te veranderen. Of door gelijk in het inlogscherm je naam in te vullen, voordat je een pasport aan je naam had toegevoegd.

  Succes iniedergeval. En laat nog ff weten of het gelukt is.
 • Nog makkelijker dan wat ik hiervoor al schreef is op die link drukken helemaal boven aan. In het eerste antwoord. Als je daarop drukt krijg je gelijk het inlogscherm van de passport site zelf. Daar vul je dus jouw email adres in, plus alles na @ Dan je wachtwoord, en dan de rest van het formulier. Als je klaar bent krijg je vanzelf een email, om je adres te verifieren. En dan ben je klaar om op msn te gaan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.