Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Normal.dot van Word 2000 laat zich niet meer aanpassen

Paulus
3 antwoorden
 • Bij een PC laat de Normal.dot zich niet meer wijzigen. Word blijft terugkomen met Times New Roman als default lettertype.
  Het sjabloon zelf aanpassen werkt wel voor de standaard, maar dan moet je deze apart openen en onder 'n andere naam bewaren, vervolgens de bestaande normal verwijderen en de zojuist gemaakte sjabloon hernoemen naar normal.dot.
  De normale gang van zaken is b.v.: via het menu kiezen voor Opmaak, Lettertype, wijzigen en kiezen voor Default en Ok.
  Normaal komt het zo gekozen letterype als standaard lettertype terug, behalve bij één PC. Ook wanneer ik op de hele PC (stand-alone PC) alle normal.dot bestanden verwijder komt er GEEN normal.dot terug.
  Het betreft een GX620 van Dell met Office 2000 en Windows 2000-SP4.
  De Harddisk is NTFS en zowel als administrator als Default User treedt dit euvel op.
  Voor de rest is er niets bijzonders geïnstalleerd. De PC is pas ingericht en volkomen virus vrij.
  Ra, ra hoe kan dit, wordt er niet altijd een normal.dot aangemaakt?

  Wie het weet mag het zeggen!!!

  ;-)


  Groet,

  Peter
  [i:d737a942bd]
 • Ook al geprobeerd via het aanpassen van het opmaakprofiel ("[i:57d01a61e7]Opmaak[/i:57d01a61e7] -> [i:57d01a61e7]Opmaakprofiel[/i:57d01a61e7])?

  Het is maar een poging hoor, normaal zou het niet uit moeten maken. Maar wat is normaal als je problemen hebt met Word?
 • [quote:1daf5b4a4b="ikkeis"]Ook al geprobeerd via het aanpassen van het opmaakprofiel ("[i:1daf5b4a4b]Opmaak[/i:1daf5b4a4b] -> [i:1daf5b4a4b]Opmaakprofiel[/i:1daf5b4a4b])?

  Het is maar een poging hoor, normaal zou het niet uit moeten maken. Maar wat is normaal als je problemen hebt met Word?[/quote:1daf5b4a4b]

  Dank voor 't meedenken, maar geen enkele methode werkt tot zover.
  Op 'n andere PC met dezelfde installatie (image) werkt het wel.
  Ik heb Office er ook al eens helemaal afgehaald en opnieuw op gezet, maar dat mocht ook niet baten. Het vreemde is dat er ook helemaal geen Normal.dot wordt aangemaakt wanneer deze is verwijderd.


  ':x'

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.