Vraag & Antwoord

Anders (software)

[word 2002] vage foutmelding

5 antwoorden
  • Beste forumcollega's, Als ik Word 2002 of Outlook 2002 opstart krijg ik regelmatig de volgende wazige foutmelding: Invoegtoepassingsjabloon niet geldig. (C:\...\opstarten\~$ZWDAddin.dot) Als ik op OK klik kan ik gewoon werken in de programma's en zijn er geen noemenswaardige problemen. Ik heb naar ik weet niks veranderd aan de programma's waardoor dit probleem zou kunnen ontstaan. Heeft iemand enig idee wat dit probleem kan zijn en hoe het op te lossen is? Van Google en Microsoft Knowledge Base werd ik niks wijzer.. :cry: Alvast dank!
  • Er wordt een poging gedaan een illegaal(??) sjabloon (.dot) in te voegen, blijkbaar..... Kijk eens bij in 't menu bij "Extra" / "Opties" / "Bestandslocaties" of dat bewuste sjabloon in de getoonde lijst voorkomt. Zo ja, dan even aanpassen.....
  • De sjabloon staat niet in het lijstje bij bestandslocaties. Het moet niet gekker worden...
  • A) Bestaat die .dot eigenlijk wel (op de genoemde locatie)....? B) Wat doet dat ding in een map "Opstarten"....?
  • Ik vind het ook allemaal vreemd. Ik heb in elk geval het sjabloon uit die map opstarten gehaald en het probleem lijkt nu over. Misschien is bij een crash een of ander corrupt sjabloon in de map opstarten gekomen.... Maar in elk geval dank voor de hulp!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.