Vraag & Antwoord

Anders (software)

spellingcontrole in Word

5 antwoorden
  • In een oudere versie van Word staat er een rode streep onder het woord zodra je dit verkeerd typt. Ik heb nu Word uit Office 2000 geïnstalleerd, maar ik kan niet ontdekken hoe je deze optie kan inschakelen, ook de spellingcontrole werkt niet. Wie weet hoe ik dit kan inschakelen? Dank voor de info Willem :lol:
  • om de NL-taalcontrole te krijgen, moet je de Dutch Proofing Tools downloaden van Microsoft, [url=http://www.microsoft.com/office/previous/2000/worldwide/proofing.asp] HIERRR[/url] ik kan even niet zo snel vinden waar je hem legaal kan downloaden/kopen en hoeveel dat gaat kosten. Je moet in iedergeval zoeken naar: Dutch Proofing Tools succes!
  • [quote:e249707f8b="wil göppel"]In een oudere versie van Word staat er een rode streep onder het woord zodra je dit verkeerd typt. Ik heb nu Word uit Office 2000 geïnstalleerd, maar ik kan niet ontdekken hoe je deze optie kan inschakelen, ook de spellingcontrole werkt niet. Wie weet hoe ik dit kan inschakelen? Dank voor de info[/quote:e249707f8b] Heb je Microsoft Office NL geinstalleerd?
  • Heb je Nederlands als invoertaal ingesteld (configscherm - landinstellingen)?
  • Misschien hoef je alleen maar even onder "Extra/Opties" tabblad "Spelling en grammatica" een vinkje te zetten bij "Spelling controleren tijdens het typen" en het vinkje weghalen bij "Spelfouten in dit document niet aangeven". Gr, Jim

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.