Vraag & Antwoord

Anders (software)

standaard layout (Word) welke niet is te wijzigen mogelijk?

Anoniem
Paulus
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wil graag een standaard layout maken in Word welke door meerdere personen gebruikt moet kunnen worden om een lesbrief te kunnen maken waarvan de basis al vast ligt (waaronder een bepaald logo op een vaste plaats)

  Het is daarbij de bedoeling dat verschillende personen met de standaard layout aan de slag kunnen (dus zelf allerlei informatie kunnen toevoegen) maar aan de standaard gegevens niets (per ongeluk) kunnen wijzigen.

  Ik dacht dat dat kon met de optie sjablonen in Word maar als je de sjabloon opent kan er nog steeds van alles worden gewijzigd. (Wat is dan eigenlijk de bedoeling van een sjabloon?)

  Wie kan mij hiermee verder helpen?
 • heb er ook járen mee geworsteld. Wat ik ook deed, tekstvakken maken en zo, er ging altijd wel weer iets mis, verschuivende tekst, of iets op bladzijde 2 en zo. Kennelijk miste ik de handigheid of het inzicht. Volgens mij is "word" daar niet erg geschikt voor, en andere programma's zoals "publisher" wat ingewikkelder.
 • in word zal het altijd te wijzigen zijn volgens mij - hier op mijn stagebedrijf wordt gewerkt met behoorlijk uitgebeide en complexe sjablonen, gemaakt mbv VBA code, en ook die kan je nog totaal wijzigen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.