Vraag & Antwoord

Anders (software)

Msn accounts en contacten

Anoniem
Belg
3 antwoorden
  • Hallo,

    Al enige tijd maak ik gebruik van het msn protocol om met bekenden te chatten.
    Ik maak echter geen gebruik van de microsoft client, maar van een kloon.
    Nu kwam ik er per toeval achter dat het verwijderen van contacten uit de lijst niet betekend dat deze totaal verdwijnen !

    Waneer iemand je heeft toegevoegd (zonder dat je deze zelf (nog) hebt toegevoegd) kan deze nog best veel info van je zien.
    Ze kunnen zien wanneer je online komt, je schermgegevens, de avatar foto, etc.
    Dat is toch best wel absurd, je wilt niet meer met ze communiceren en dus haal je ze uit de lijst, maar toch kunnen ze bijna alles met je account.

    Hoe kun je dit voorkomen ?
    Graag zou ik enkele mensen uit mijn lijst verwijderen, maar blijkbaar is msn wat dat betreft een nogal amateuristisch chatsysteem ?
    Ongewenste contacten, of zelfs onbekenden kunnen ten alle tijde die info zien ?
  • Heb je ze wel geblokkeerd?
  • [quote:28f52ef058="Martijn Hogendorf"]Heb je ze wel geblokkeerd?[/quote:28f52ef058]
    Ze zijn gewoon compleet uit de lijst verwijderd …

    Als je echter iemand uit de lijst verwijderd, maar de persoon in kwestie jou wel in zijn lijst laat staan, dan is hij in staat om te zien wanneer je online bent, je avatars, etc.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.