Vraag & Antwoord

Anders (software)

regseeker

4 antwoorden
  • Als ik Regseeker draai geeft hij het getal 417 op. Is dat het aantal fouten? De groene vermeldingen durf ik er wel uit te gooien, maar kan dat ook met de rode? De rode vermeldingen zijn divers: o.a.: verouderde toegang, ongebruikte "openen met" toegang ongeldige Active X/com toegang (CLSID) extentie wordt niet gebruikt Is er trouwend een goede handleiding voor Regseeker? b.v.d.
  • Oops :oops:
  • Ik gebruik al enkele jaren verschillende regcleaners (powertools, ccleaner, regseeker) en wis systematisch àlle gevonden zaken. (dus ook de rode) Tot hiertoe nog geen problemen gehad. Wat regseeker betreft: links onder staat standaard Reservekopie maken aangevinkt en bij mogelijke problemen kan je achteraf altijd die backup terugplaatsen. (wat ik ook nooit doe, maar ik kan altijd wel op een image-ke terugvallen)
  • [quote:29977b01eb="Passer"]Ik gebruik al enkele jaren verschillende regcleaners (powertools, ccleaner, regseeker) en wis systematisch àlle gevonden zaken. (dus ook de rode) Tot hiertoe nog geen problemen gehad. (wat ik ook nooit doe, maar ik kan altijd wel op een image-ke terugvallen)[/quote:29977b01eb] Jij durft ! :wink: Regseeker is een goed registertool, maar zoals bij alle software kan er wel iets fout gaan. De rode vermeldingen heb ik ook éénmaal verwijdert, met het gevolg dat een programma niet meer werkte, niet was te verwijderen, én ook niet meer te herinstalleren was. Gelukkig had ik net als Passer een werkende back-up. Dus toch wel opletten met die rode registersleutels, niet zo maar verwijderen,.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.