Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

DOM document structure

Jim van Zweeden
7 antwoorden
 • In mijn Firefox blader programma krijg ik, bij het oproepen van een kalendertje in een pagina de melding "The current browser is either too old or too modern (usind DOM document structure)".
  Is er een vuurvos extensie die dit probleem oplost?
 • DEZE misschien?

  Gr,
  Jim
 • [quote:ab2214df41="Jim van Zweeden"]DEZE misschien?

  Gr,
  Jim[/quote:ab2214df41]

  [b:ab2214df41]Helaas, dat is hem niet…[/b:ab2214df41]
 • Tja, da's jammer. Maar je vermeldt de website en het preciese probleem niet dus kan ik niet kijken wat er fout gaat en hoe het dus evt. op te lossen.

  Geef dus even de link.

  Gr,
  Jim
 • [quote:2b35e1db49="Jim van Zweeden"]Tja, da's jammer. Maar je vermeldt de website en het preciese probleem niet dus kan ik niet kijken wat er fout gaat en hoe het dus evt. op te lossen.

  Geef dus even de link.

  Gr,
  Jim[/quote:2b35e1db49]

  Dat is http://www.ijslandspecialist.nl/pages/pages.asp?id=ind_autorondreizen.asp, Vul in het reserveringsformulier overal een a in, behalve bij Totaal aantal personen, vul daar een 1 in. Druk op OK, daarna op correct. Kies dan Autorondreis. Rechts komt dan al een foutmelding staan met een soort kalendertje. Het probleem is dus dat je, als je een Datum heenreis wilt kiezen, je een kalendertje zou moeten krijgen maar dat verschjint dus niet. Overigens, als je naar IJsland wilt, mag je ook gewoon het formulier naar waarheid invullen… :wink: :wink:
 • Tja, in IE werkt het wel. Dus voor deze ene keer toch die maar even aanslingeren lijkt me.

  Maar als je even Googelt met precies die foutmelding:

  Error ! The current browser is either too old or too modern (usind DOM document structure).

  Dan krijg je honderden hits. Ik heb er een stuk of wat doorgespit en blijkbaar gebruikt die website DHTML-uitbreidingen die door Microsoft op eigen initiatief en buiten de WHC-standaard zijn toegevoegd. En aangezien Firefox zich wel behoorlijk strikt aan die standaard houdt kun je eigenlijk alleen de ontwerper van die site de schuld geven want die heeft blijkbaar nog niet begrepen dat inmiddels zo'n 20-25% van de mensheid geen IE meer gebruikt.

  Op onderstaande link wordt er wat dieper op ingegaan:

  http://www.subimage.com/sublog/subModal

  En misschien even een pissig mailtje sturen naar die lui.
  info@ijslandspecialist.nl

  Gr,
  Jim
 • Bedankt voor je uitgebreide uiteenzetting. Ik was al een beetje bevreesd dat het hierop neer zou komen. Dat mailtje ga ik zeker sturen. Istie nou helemaal!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.