Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero MP3 problemen

5 antwoorden
  • Hallo, Wanneer ik met Nero (laatste versie) een audio cd wil branden van MP3 bestanden wil branden lukt dit niet. Als ik een data cd brand vanuit nero gaat het perfect maar wanneer ik dus selecteer: Audio CD maken en vervolgens de mp3 nummers daar in zet en klik vervolgens op Branden dan begint hij netjes. Tenminste zo lijkt het. Alleen blijft hij continue op 0% staan. Ook de teller: Resterende tijd loopt naar 0:00. Maar er gebeurt niets. Al laat je hem een dag zo staan dan nog gebeurt er niets. Ik heb ook al geprobeerd alle nero software te verwijderen maar ook dat baat niet. Wat kan hier de oorzaak van zijn.
  • Verplaatst naar Anders Software.
  • Alsje ze eerst naar wave converteert; werkt het dan wel?
  • Je zegt de laatste versie van nero te hebben (dus dat is versie 7.0.8.2) Nu staat versie 7 van nero als allerbelabberst bekend, probeer het eens met nero versie 6
  • ja nero 7 . het is echt een draak van een pakket geworden . het is zeer groot . en doet niet wat het moet doen . branden . ik ben ook snel terug gegaan naar 6.6.xxx heerlijk . maar mp3 moet je als data branden . :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.