Vraag & Antwoord

Anders (software)

Geen plaatjes meer in Outlook Express

3 antwoorden
  • Sinds enige tijd ontbreken sommige plaatjes in Outloo Express. Voor alle duidelijkheid OE 6 toont sommige afbeeldingen bij mijn standaard uitgaande mails niet; inkomend is er niets mis. Ik heb al flink op Internet rondgestruind om een oplossing te vinden, maar ik kom er niet uit. Voorzover ik kan nagaan zijn de instellingen van OE 6 correct. Kan er iets in het register worden aangepast misschien? Het meest vreemde vind ik eigenlijk dat sommige afbeeldingen wel degelijk worden afgebeeld, zelfs in dezelfde directory. Iemand suggesties?
  • Er zit enige progressie in: ik constateer zojuist dat alle plaatjes waar in de naam of in het path een[b:a57c8f7284] diacritisch teken [/b:a57c8f7284]voorkomt niet worden getoond. Heeft iemand enig idee waar dat aan kan liggen?
  • een gooi: ik neem aan dat je die mailtjes vormgeeft in html. html heeft de nare eigenschap nogal kritisch te zijn: zo zal een kleine afwijking in hoofd- en kleine letters al een verstoring geven, vandaar dat je doorgaans alles in html met kleine adressen ziet. het zou me niet verbazen als dat met die tekens van jou ook aan de and zou zijn

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.