Vraag & Antwoord

Anders (software)

Msn

4 antwoorden
  • Hallo, Ik gebruik Msn messenger 7.0. Nu krijg ik steeds een melding dat een nieuwe versie voorhanden is. Hoe ken ik die melding weglaten zonder dat ik een nieuwe versie installeer ? Iemand enig idee ? Bedankt.
  • [quote:689cd6d0b1="Alicante"]Ik gebruik Msn messenger 7.0. Nu krijg ik steeds een melding dat een nieuwe versie voorhanden is. Hoe ken ik die melding weglaten zonder dat ik een nieuwe versie installeer ?[/quote:689cd6d0b1] Check in [url=http://66.249.93.104/search?q=cache:I-NT6fvmXNAJ:www.lders.nl/forum_posts.asp%3FTID%3D62+msn7+nieuwe+versie+melding+&hl=nl&gl=nl&ct=clnk&cd=14]deze discussie,[/url] de reactie van Trojan Pony Geplaatst op: 07 Oktober 2004 om 14:56. Check ook nog deze [url=http://forum.mess.be/index.php?showtopic=846&mode=threaded&pid=7391]Read this if you want to continue using MSN 7.0[/url] discussie.
  • Hartelijk bedankt Jolo, de irritante melding blijft weg.
  • nou, ik heb die patch ook geinstallerd en de melding gekregen dat het gelukt was maar na het opstarten kreeg ik toch iedere keer weer melding van MSN of ik de nieuwe versie wil downloaden,dus bij mij werkt het niet. iemand nog suggestie wat ik kan doen want als ik niet ga downloaden kan ik niet eens msn openen, heel vervelend.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.