Vraag & Antwoord

Anders (software)

Computer ineens traag geworden

7 antwoorden
  • Hallo allemaal, Ik zit met een probleem. Mijn computer is van de 1 op de andere dag ineens erg traag geworden. Ik zal gaan proberen uit te leggen tegen welke problemen ik aan loop. 1. Bij het opstarten hoor je altijd zo'n windows geluidje. Nu hoor ik daar allemaal gekraak tussendoor. Niet echt een probleem. maar wel vreemd. Ben trouwens in bezit van Windows XP. Ik kan trouwens wel gewoon muziek luisteren zonder gekraak. 2. Als ik deze computer wil open duur het erg lang voordat de map echt geopent is. Je ziet dan zo'n zaklampje op zo'n mapje schijnen. 3. Als ik mijn met Noton wil scannen dan loop hij op een bepaalt moment vast en scant hij niet meer verder. Dit is ook het geval met Ad-aware. 4. Als ik NTI CD & DVD Maker wil openen loopt hij ook vast. Dit zijn de problemen die ik nu zo'n beetje ben tegen gekomen. Kan iemand mij helpen om dit probleem op te lossen. Alvast bedankt. Mvg Tom Bezemer
  • Test je harddisk eens. http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/649273#hddvaag
  • net wat gerben zegt eest eens een schijfcontrole vink wel even de 2 opties aan. wat je namelijk daarna ook kan doen is alternatieven voor norton zoeken norton vertraagd het systeem nogal behoorlijk mijn advies alles van norton verwijderen. je pc scannen op spyware je temp mappen legen/cookies/geschiedenis enz. doe ook eens een schijfopruiming. draai ccleaner eens. en optimaal je systeem eens met tuneup utilities 2006.
  • ik had hetzelfde probleem, wat uitkwam op een kapotte harde schijf, dus inderdaad daarop even testen
  • [quote:31366eb311="vedion"]net wat gerben zegt eest eens een schijfcontrole vink wel even de 2 opties aan. [/quote:31366eb311] Kan je me misschien iets meer hulp bieden kwa uitleg. Ik ben niet zo'n computerheld op de PC. Ik heb op tweakers gekeken en ik heb nu een Active Smart gedownload. Die zeg dat mijn schijf goed is. Hij loopt trouwens al wel iets beter, want ik kon al wel weer een scan maken met Ad-aware zonder dat zie vast liep. Maar mijn geluid blijft zo kraken. Ook als ik filmpjes kijk. En das best vervelent.
  • Je moet de testtool van de fabrikant downloaden, en daarmee de meest uitgebreide test doen. Zie voor links mijn vorige post.
  • ga eens naar : [url=http://www.freedownloads.nl/ccleaner.htm]ccleaner[/url] en download het programma , installeren. open dan ccleaner , klik op windows , dan opschonen klik op applicaties , dan opschonen. klik op problemen , dan scannen naar fouten heeft hij fouten gevonden klik dan op [herstel geselecteerde fouten] je krijgt nu de melding:wilt u de wijzigingen die u in het register aanbrengd opslaan in een back-upbestand kies voor ja , in het volgende venster opslaan[onder mijn dokumenten] klik dan in het daarop volgende scherm : herstel alle geselecteerde fouten fout hersteld , kies sluiten. progamma 2] [url=http://www.tuneup-software.nl/download/tu2006/]tuneup utilities[/url] download het progamma[email niet nodig , gewoon download starten installeer tuneup[30 dagen trail] na install ,klik het icoon easy onderhoud klik daarna op : TuneUp Utilities 2006 klik hierin op : opruimen en repareren draai diskcleaner en registry cleaner. je hebt het over kraken van het geluid, heb je geluidsboxen bij je pc met een volume knop en zit het gekraak in de knop als je die verdraaid want dat gekraak kan ik nog niet zetten dan duid dit op [stof/smeer]in de volume knop. heb je een pc met geluid via je beeldscherm kan het stekkertje zijn achter in je pc??? geef daarover even wat meer info.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.