Vraag & Antwoord

Anders (software)

.wav naar .mp3 wil maar niet lukken.

3 antwoorden
  • Hoi. Ik heb voor msn als iemand mij een berichtje stuurt een geluidje staan. Nu wil ik deze ook op mijn telefoon hebben voor als iemand mij een smsje stuurt. Helaas ondersteunt mijn foon geen .wav bestanden, maar wél .mp3.. Ik heb een aantal (4x) programma's geprobeerd welke .wav naar .mp3 kunnen converteren, maar ik krijg het met geen van deze programma's voor elkaar. De proggies zeggen steeds dat het geen .wav is, terwijl het wél een .wav is :S .. Weet iemand hier hoe ik het wél voor elkaar krijg ? Het bestand staat [url=http://www.heijminkliesert.com/test1/troep/mail_motherfucker_outlook_sound.wav]hier[/url].
  • Hernoem het eens naar .mp3 en zet het op je telefoon. Volgens mij is het namelijk al mp3. Wav is namelijk een containerformaat, en kan ook mp3 bevatten. Kijk maar eens in de eigenschappen van het bestand.
  • Hey gerben .. thnx for the answer :) het was inderdaad een mp3 bestand, maar dat wist ik niet. Zo stond ie toendertijd op internet. Op een ander forum werd ik daar ook al naar verwezen. maar heb hem inmiddels, wegens een geniale ingeving door mijn übern00b-broer, via IE als .mp3 gevonden :) .. maar goed :) thnx

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.