Vraag & Antwoord

Anders (software)

FPS == 60, maar dan opeens 1, en gelijk daarna weer 60

6 antwoorden
  • Beste mensen, Ik heb een probleem in het algemeen bij spellen. Ik heb het dat mijn spellen gewoon ubervloeiend lopen(ca 60 fps), en dan krijg ik opeens een hickup, eens in de 5 seconden. Ik weet niet hoe lang ik dit al heb, in elk geval veel te lang. Weet iemand hoe ik dit moet oplossen? Het maakt mij niks uit of het nou daalt naar een fps van 50 of 40 of 30, zolang die verdoemde hickups maar verdwijnen!!! Mijn hardware(en OS): Windows XP - Service Pack 2 ASUS P4P800 SE (moederbord) 768MB geheugen ATI Radeon 9600 Pro (videokaart, doh!) Logitech G5 (muis) Microsoft MultiMedia Keyboard Logitech 2.1 speakerset (je weet maar nooit waarvoor deze info handig kan zijn...)
  • heb je je vga drivers al geupdate?
  • Mijn VGA drivers zijn up to date. Ook heb ik geprobeerd mijn graphics in het spel en in mijn videokaart configuratiescherm op zo laag mogelijk te zetten, maar dat lost het ook niet op. De temperatuur van mijn processor blijft op 51 graden celcius. Ik heb een CPU fan(doh!) en een chassis fan. Oh ja, dat ben ik vergeten te melden: Ik heb een Intel Pentium 4 processor met 3,2 GHz. Ik heb ook geprobeerd om zoveel mogelijk achtergrond programma's af te sluiten tijdens het spel, maar dat was blijkbaar ook geen succes. Heeft er iemand ideeen van wat ik eraan zou kunnen doen?
  • Welke spellen gaat het over ? Als je zware spellen draait heb je eigenlijk te weinig werkgeheugen (768MB)
  • Ik heb het voornamelijk over de Sims 2, maar het probleem doet zich ook lichtelijk voort bij Unreal Tournament 2004.
  • mmmm die spellen zouden toch mogelijk moeten zijn op je systeem, tenzij je alles grafisch zo zwaar mogelijk hebt ingesteld.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.