Vraag & Antwoord

Anders (software)

Windows Verwijderen + Installeren

3 antwoorden
  • Heej ben ik weer..... ik had een virus ( trojan ) en ik had geprobeerd met hitmanpro en door norton 2006 te scanne hem eruit te hale dat lukte niet.. dus toen heb ik me windows opnieuw geinstalleerd ik helemaal blij... dus dan blijkt dat ik al die drivers opnieuw moet installeren duss ik teleurgesteld maar dan word ik heel erg goed door jullie geholpen en is het me gelukt.. dus heb ik het idee : 1 week lang zwoegen heeft toch nog wat voor nut gehad.. dus ik haal me modem uit dese computer en sluite hem weer aan maar hij doet het nu nog niet dus ik kijk bij Deze computer zie ik dat al mijn oude bestande er nog zijn van voordat ik windows opnieuw had geinstalleerd.. dus toen bleek dat er gewoon windows overnieuw was geinstalleerd maar de oude bestanden waren er nog... inclusief virus :cry: DUS nu kan ik NOG steeds niet internetten en mijn pc gebruiken zoals ik het wil :S... weet 1 van jullie ( of meerdere) hoe ik windows kan instaleren maar ook de oude windows eraf kan halen.??... of heb ik daar een andere cd ofzo voor nodig :( ThnQ! allemaal
  • Het gemakkelijkst gaat dit, door tijdens/voor het installeren even de partitie of harde schijf van z'n bestands-systeem te ontdoen. Waarna je er opnieuw een bestands-systeem opzet d.m.v. het partitioneren/formatteren.
  • @TS: probeer eens een 'punt' of een 'komma' in je zinsbouw in te bouwen. Leest iets makkelijker. Voorts vraag ik mij af hoe het je lukt (met al je configuratieproblemen) toch een vraag te stellen op een forum. Het woordje "dus" is zo nu en dan ietwat overbodig.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.