Vraag & Antwoord

Anders (software)

data van ene XP-computer naar andere XP-computer

Anoniem
Prin0096
5 antwoorden
 • Ik kom niet meer in één van mijn computers. Iemand heeft kennelijk iets ingetoetst in het aanmeldscherm en daar kom ik nu niet meer voorbij (gebruiker ALGEMEEN en wachtwoord ??????) Van alles geprobeerd, maar de gouden tip heb ik niet gevonden.

  Formatteren is echter rigoureus. Daarom nog een idee, misschien als redmiddel voor mijn bestanden: [u:dabd06e918]data overhalen naar mijn tweede computer[/u:dabd06e918]. Ik heb geen idee of dat kan en zoja hoe.
  Kan iemand helpen?
 • Je zou de schijf ook in de andere pc kunnen monteren. Middels een take ownership actie zou je dan wel bij de bestanden moeten kunnen. Zolang het een rechtenkwestie is tenminste.
 • Administrator account ook geprobeerd? Indien nog toegankelijk, dan kan en bij de informatie en het wachtwoord wissen. Welke soort Windows aanmelding gebruik je? Standaard Windows XP met plaatjes of een login venster met gebruikersnaam/wachtwoord?
 • [quote:ec2c9e0734="Hans.Vosman"]Administrator account ook geprobeerd? Indien nog toegankelijk, dan kan en bij de informatie en het wachtwoord wissen. Welke soort Windows aanmelding gebruik je? Standaard Windows XP met plaatjes of een login venster met gebruikersnaam/wachtwoord?[/quote:ec2c9e0734]

  Zie ook dit topic…

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=162950&start=0
 • Juist dat is dus van dezelfde auteur :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.