Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Probleem met True Image 9.0

Eddy X
9 antwoorden
 • Het lukt mij niet met True Image 9.0 een imgage van de laptop te maken. Ik wilde een image van de laptop op een DVD RW zetten.
  Ik krijg dan een foutmelding dat er geen image gemaakt kan worden omdat de CD / DVD slechte kwaliteit heeft. Maar ik heb gisteren een nieuwe DVD RW gekocht. Waarom lukt het niet met image maken?

  Wat ik doe is: icoon Backup aanklikken, station C (NTFS) kiezen en dan Create full backup kiezen.
  Hoe moet ik een image op een DVD zetten?
 • Ik neem aan dat je het gewoon over een dvd-r
  w hebt? Al eens een andere geprobeerd? Kan dit programma dan rechtstreeks naar een dvd backuppen? En als je hem nu eens op een andere partitie zet en daarna op dvd brand?

  Wat is overigens de exacte melding die je krijgt?
 • Ik heb een DVD+RW en het lukt mij niet rechtstreeks een backup maken. De harde schijf van laptop is NTFS. Eigenlijk moet dat normaal wel lukken.
  Als ik dat doe, dan krijg ik een foutmelding: "Error writing file. A possible reason may be poor media quality" Ik weet het zeker dat de DVD RW niet beschadigd is, want ik heb hem deze week gekocht.
 • Maar heb je nu al een andere geprobeerd? Een ander dvd-schijfje, de melding heeft het immers over 'media'
 • True image 9, kan niet zelfstandig naar een DVD-R/W schrijven, hiervoor heb je andere software nodig, zoals Roxio of Nero.
  Meer info http://www.easycomputing.com/product_support.asp?ref=3890#3
 • Is dat zo dat Norton Ghost beter DVD's kan ondersteunen dan True Image?
  Waarom kan True Image DVD's zo slecht ondersteunen?
 • Er is wel iets raars aan de hand hier.
  Met de Nederlandstalige versie van Easy Computing zou je volgens hun supportsite niet direkt naar DVD kunnen branden, terwijl de Engelse versie dit wel zou kunnen http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/ :-?

  EDIT , EDIT was weer even te snel.
  Men spreekt hier over DVDR, en rept met geen woord over DVDRW.
  Vergeet DVDRW dus maar :cry:
 • Waarom vinden veel mensen dat True Image beter dan Norton Ghost is?
 • Ik denk vanwege de gebruikersvriendelijkheid.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.