Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office installeren nieuwe pc

Anoniem
HardSoul
3 antwoorden
 • Hallo,
  Op het moment heb ik een pc met een nieuwe legale versie van MS Office 2003, en daarnaast nog een oudere legale versie (2000) die eerst op deze pc werd gebruikt. Nu krijg ik aankomende week een nieuwe laptop en hierop wil ik Office 2003 zetten, en dan op de 'oude' pc weer de nu ongebruikte Office 2000 zetten.
  Nu is mijn vraag: Kan ik op de oude pc Office 2003 de-installeren en op de nieuwe laptop installeren? Ik heb Office 2003 namelijk al geactiveerd op de oude pc. Of kan ik dit zonder problemen doen?
  Alvast bedankt,
  mvgr
 • Moet geen probleem zijn. Zelf heb ik dit ook al meerdere malen gehad met het verhuizen van een licentie naar een andere computer. Volgens mij is het zelfs zo dat een activatie na een x aantal maanden gereset wordt waarna hij dus zonder problemen opnieuw is te activeren. Bij mij werkte dat in ieder geval, toen ik Office activeerde op een andere PC nadat het eerst een half jaar op een andere PC heeft gewerkt.
  Mocht het toch niet lukken, dan kun je altijd Microsoft bellen en het verhaal uitleggen. Ze zullen er dan vast niet al te moeilijk over doen verwacht ik zelf. Hooguit dat ze zeggen dat je Office wel eerst van de andere computer verwijderd moet hebben uiteraard.
 • [quote:eadafbf673="praatpaal"]Moet geen probleem zijn. Zelf heb ik dit ook al meerdere malen gehad met het verhuizen van een licentie naar een andere computer. Volgens mij is het zelfs zo dat een activatie na een x aantal maanden gereset wordt ….[/quote:eadafbf673]

  Volgens mij 120 dagen, 4 maanden dus.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.