Vraag & Antwoord

Anders (software)

Webcam software

5 antwoorden
  • Ik wens gedurende mijn afwezigheid (5 dagen) een bepaald deel van mijn tuin via video-opname met een webcam te bewaken. De pc zal dus die 5 dagen continue moeten opnemen denk ik. Bestaat er een programma dat enkel begint met opnemen van zodra er beweging te zien is? Verder zou het makkelijk zijn indien het programma continue de datum en eventueel uur laat zien op het filmpje. De beelden die 's nachts gefilmd zijn, zijn die op een of andere manier te verlichten zodat je meer kan zien? Of zijn hier andere mogelijkheden voor? Hoeveel MB zal dat filmpje ongeveer in beslag nemen? (moet degelijke kwaliteit zijn) Indien mogelijk freeware... :lol: Tnx.
  • [url=http://www.pysoft.com/ActiveWebCamMainpage.htm]Deze[/url] doet alles wat je wilt, en gratis...... Je kan een bepaald gebied selecteren waarin beweging voor moet komen, voordat hij gaat filmen, en je kan aangeven hoeveel beweging dat moet zijn. Als er beweging is, kan hij gaan filmen, of foto's nemen. Je kan op de pc waarop de software draait inloggen via web, en zo de beelden remote bekijken of de software beheren. De grootte van de filmpjes is afhankelijk van de kwaliteit Nachtopnames zal altijd moeilijk blijven, of je schaft een speciale cam aan die infrarood kan filmen.
  • Dank, Venzent. Lijkt me op het eerste zicht een programma met veel mogelijkheden. Free for trial staat er op de site. Hoelang kan ik het programma dan gebruiken?
  • [quote:4aa74cc489="KM"]Dank, Venzent. Lijkt me op het eerste zicht een programma met veel mogelijkheden. Free for trial staat er op de site. Hoelang kan ik het programma dan gebruiken?[/quote:4aa74cc489] 30 dagen.
  • Ik ben nog nooit tegen de beperking opgelopen van 30 dagen, maar om eerlijk te zijn weet ik niet meer of ik de software "heb aangepast, laten we maar zeggen :wink: "

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.