Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word converteren naar pdf

Anoniem
derkdejong
7 antwoorden
 • Bij het converteren van een Word bestand naa pdf krijg ik uiteindelijk een lege pdf file en een soort Word file met de naam PdMD0. Hoe ik het ook probeer vanuit Word of vanuit Adobe acrobat 7.0 ik krijg geen pdf file van het bestand. Het bestand is 54 pagina's groot met vele jpg afbeeldingen. Is het bestand te groot of doe ik iets anders fout. De conversie zie je plaatsvinden maar er gebeurt gewoon niets. Help!!! :evil:
 • Heb je al eens een pdfprinter geprobeerd?
  http://www.acrosoftware.com/Products/CutePDF/writer.asp
 • Ja ook dat heb ik geprobeert. Overigens ook mijn Word toepassing verandert geheel. In plaats van mijn vertrouwde centimeter lineaal verandert deze in punten. Alhoewel ik de marges heb ingedeeld zoals standaard bij Word zijn de marges weg terwijl die wel gewoon zijn ingesteld. Ook kan ik geen documenten meer openen. Dit moet ik nu ineens vanuit de verkenner doen. De opties "openen en vele andere opties zijn ineens "grijs".
 • :D Vraag me niet hoe het kan maar als ik afdruk in Word naar de pdf printer en ik kies pagina 1 t/m eind (55) doet hij het wel maar als ik "alles" kies weigert het programma elke actie en loopt alles in de soep zoals ik hierboven beschreef.
 • Zou het word bestand beschadigd kunnen zijn? Soms wil het dan wel eens helpen, de inhoud ervan te knippen en plakken naar een nieuw document.
 • Uit andere topic:

  "ja, dat zou kunnen. Maar als het document beschadigd zou zijn moet het toch ook fout gaan in de door mij beschreven methode? Of zie ik dat nou helemaal verkeerd. Ik heb ook ruzie met het maken van een inhoudsopgave in het bestand. Ik heb alles weggehaald maar er blijft schijnbaar iets zitten. Ik krijg steeds wat ik niet wil."
 • Is het ook een optie te exporteren naar een ander formaat (bijvoorbeeld rtf), en het vervolgens weer importeren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.