Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word office loopt vast als ik een document wil opslaan met .

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Mijn MS Word documenten lopen vast of ik moet heel lang wachten als ik een document wil opslaan met OPSLAAN ALS….

    dit geldt ook als ik een bijlage wil opslaan die ik als bijlage heb gekregen met mijn emialprogramma Outlook Express. Dit gebeurt als ik als ik deze bijlage wil opslaan met OPSLAAN ALS….
  • Heb je dit probleem echt alleen bij word? of is je computer altijd al een beetje traag? Het lijkt mij het beste als je je computer eens goed cleaned..

    Peter
  • Probeer de optie "Snel opslaan" eens, ja geen geintje: Menu Extra - Opties, tabblad Opslaan, optie "Snel opslaan". Als die al aanstaat of niet het gewenste resultaat geeft, dan vind ik het voor de rest wel klinken als een corrupte normal.dot of als een macrovirus. Normal.dot kun je verversen door hem op je harddisk op te zoeken (beetje recente windows staat in je profile-map in Documents and Settings\usernaam\sjablonen, als hem niet met de zoekfunctie van windows kan vinden kun je (alle bestanden weergeven aanzetten) in Word kijken in Menu Extra - Opties - Bestandlocaties waar de gebruikerssjablonen staan. Sluit Word af en hernoem normal.dot naar normal.doot (oid :-?) en start Word opnieuw. Word maakt dan een nieuwe standaardsjabloon. Evt. instellingen (opmaakprofielen, autotext, macro's, werkbalken) kun je uit normal.doot importeren, maar let op dat je daarbij het ding kan binnenhalen dat de corruptie in the first place heeft veroorzaakt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.